BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 10, 2011

Siapa Syafiq Salim?



Siapakah dia? Kamu-kamu kenal? Saya baru je kenal...
Kalau nak kenal jugak klik blog canggih dia kat SINI.



13 comments:

Miss Ran said...

ye silalah lempang skng


akn diterjah

NadiRah said...

tojah!!!!!

Syafiq Salim said...

pergh.... atas tujuan ape kamu review pun tak tahu laaa... tapi simple word "Kalau nak kenal jugak klik blog canggih dia" yg membuatkan i nak balas review balik... bila i free nnti okeyh...

Canggih wooo blog aku !!

Mutiara Bernilai said...

hehe..

xkenal la.. sob2..

erk..

hana said...

nk g terjah blog canggih sekarang..
=D

Izamir Ridzwan said...

siapa IR tak nk ke buat??

forever love said...

header lawa

KyêrulL said...

www.kayif.com <-- xnak promote dah ke? HAHA

Haris Kaito said...

terjah!!!!

Sunah Mohammad said...

@Syafiq Salim

sebab saya tergoda dengan blog kamu...:D

Dekcik said...

siapakah ?? jom terjah..hehe...

Syafiq Salim said...

done reply.... maaf yerk :P

... said...

as salam..
oo..ada icon photographer.seorang jurugambar ya?
hoho~ bookmark dulu~

thanks ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.