BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 15, 2011

Bila Ujang Jadi Amah: Senarai Penuh Penconteng


Amah Ujang

Bila pulak ang keje jadi amah ni Ujang? Wahahahaha~ Ang keje kat rumah mana ni? :p Contengan ni dihasilkan oleh blogger INI. Hehehe...

Orait, ni senarai penuh penconteng Ujang!

  1. http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  2. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  3. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  4. http://www.rafinamimi.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  5. http://hannah-here.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  6. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  7. http://www.adybudika.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  8. http://misztrex.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  9. http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  10. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  11. http://bambam-story.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  12. http://www.norfanil.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  13. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  14. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  15. http://nieynasz.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  16. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  17. http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  18. http://farhanhanif.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang-aka.html
  19. http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  20. http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html  
  21. http://fatinliyana6789.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  22. http://poppetedma.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  23. http://loveblogcontest.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  24. http://ayuariffin.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang-apa.html
  25. http://www.syafiqah.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html
  26. http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html 
  27. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/jom-conteng-ujang.html

Depa yang buat ni Ujang... Bukan ceq... So, gi mengamuk kat depa...! Ahahaha~ Err... Yang ceq punya masuk dalam list gak kan???

Selamat memilih yang tercantik dan yang terburuk yeee... :D


17 comments:

JIJI YU said...

seb bek aku bizi ini hari..

Miss Ran said...

ramai betul join...sunah yuuuu...sabo2..tu entry br tuk yu..

fatin6789 said...

list dah ada nak p jengok2 mereka(=

al_hakim said...

ramai betul nak conteng2 ujang ni..hehe

mynameismy said...

ala xsmpt nk join..T_T

Alya Esprézzo said...

hahahaa..ujangggggggggg, alya punya yg cantik kan?? kahkahh..

haha..thx kak sunahh :)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

berada di no 17..thnx!!

FasiHaH SupiaN said...

comelnye amah ujang!haha

meaw said...

takdan nak join !huwarrrrrrrrrr ....lawak gila neng ujang tu,hahahaha!

mas saari said...

wah..ramai gak join! hehehehe
akak tak sempatlah, kat opis tadi internet lembab..balik rumah pun lembab gak!

sergeant keroro said...

hahaha, dah buat. tapi printscreen simpan sendiri jek :P

shopping2u said...

hahaha.. jadik amah...ujang nmpak kiut!

Hamba Ilahi said...

salam dari geng enjit-enjit semut..

teringin jugak nak join, tapi segmen ni saya tak minat..

hehe, memilih betul kan?

er, kak sunah saya nak buat jemputan khas join segmen kat blog saya plak. hadiah menarik.

jom la join.kalau kak join saya buat entri khas untuk kak, sempena geng enjit-enjit semut.

hehe..

kat sini tau, mari promosi blog anda di sini

EZAN IDMA said...

hehehe, amah pon ok kan. bro ujang tgh tgok wyg tu

bersama kak Es said...

tak sempat juga nak mengejiiii..
baru je sampai umah pegang laptop. rugi! rugi!

Arpiiz said...

tak dapat join pun takpelah, janji dapat test conteng2..hehe

Ujang9897 said...

hhahahaah...sat g gua pilih...=)

tQ la nyah sunah oi

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.