BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, June 19, 2011

Bizi Ke Hari Ni?


The Sounds Of Silence I by ~skierscott on deviantART

Ada yang tanya saya, bizi ke hari ni?

Mungkin sebab blog macam senyap sepi aje... Sejak last update tengah malam tadi.

Errrr... Sebenarnya kan, takde la bizi pon hari ni... Tapi, tapi, tapi... Saya takmo update!!! Tadi siap gitau kat Pak Cik Mat, boleh tak takmo update entri sampai bila-bila. Erk, pelik kan? Bukan ape, sebab saya rasa sangat-sangat suka pada entri sebelum ni. Entri untuk Hari Bapa tu... Suka sangatttttt~ Entah! Hahahah~ Mungkin orang-orang dalam entri tu buat entri tu jadi sweet sangat bagi saya kot~ :p

Kamu-kamu pernah tak rasa macam yang saya rasa? Ade entri yang kamu rasa takmo tenggelam, biar sampai bila-bila pun kat situ ajeee... Erkkk, kang orang ingat menghilang macam Zack Zuhairi lak kang. Ahahaha~ (Dia hilang sebab laptop rosak lah derr, ang ilang sebab takmo entri tenggelam... Mana sama!)

Takpe, takpe. Dah update dah pun ni. Tak tau ade orang baca ke tak. :p

P/S: Cite Stanza Cinta cam best je, tadi belek novel dia kat MPH.


10 comments:

Iffah Afeefah said...

slalu gtu..tak nk tggelam entry hehe

K O R I E said...

pernah~ entri yg smlm tu syg jea nk bg tgelam. tp buat jugak entri bru td.. sbb xbley tggl blog xpe update. huhu

JIJI YU said...

haha..aku mmg bizi pon...

mas saari said...

tertunggu2 update dari sunah!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau akak senyap sepi tu biasa,tp klu adik cumil senyap mmg ramai pelik!rindu~~~~~~~

::anak jawer:: said...

tu la...pelik gak kenapa sunyi je hari ni..hehe

-Yok mampir diluk = serangan tikus makin menjadi...

sergeant keroro said...

hehe, dah baca :P

kak sunah, bila nak buat SS??

XD

aimie amalina said...

heee..ade jek yg bce entri bru akak...hee...saye2..hehe >.<

al_hakim said...

aha..akhirnye..=P

FasiHaH SupiaN said...

hmm, novel stanza cinta...rasa memang best sebab ada PM dengan penulis dia, dia kata sambutan menggalakkan :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.