BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 9, 2011

Senyum Saja


Smile by ~BestDay on deviantART

Dia suruh senyum, tak perlu kata apa-apa...
So, kamu-kamu yang baca ni, sila senyum saje kat ruangan komen...
Sape cakap banyak, siaplah! :D


21 comments:

Miss Ran said...

sengih boleh...sengih bce komen...nakal lalalala xjmpe betul2 br tau=P

qasehraihan said...

saya senyum saja ni sbb ..
kalau tak siaplah..kakakakakakaka

Bella Bell said...

senyum seindah suria..
yang membawa cahaya..
senyum lah dari hati..
dunia mu berseri....


senyum.. tak perlu kata apa2 ^__^V

Belog MTT said...

Mownink siss.. :)

:) :) :) :) :) :) :)

Faris Adli said...

Senyumlah seperti Rasulullah
Senyumnya bersinar dengan cahaya
Senyumlah kita hanya kerana Allah
Itulah senyuman bersedekah

shopping2u said...

senyum..xperlu kata apa2

nazirulhazwan~ said...

tak boleh la, sbb den macho bukan beautiful:P

shopping2u said...

senyum tak perlu kata apa apa :)

::blog anak jawer:: said...

dah mcm kerang busuk ni lme sgt senyum..hehehe

-Yok mampir diluk = luahan hati seorang hamba...

solomolo said...

dah senyum samapi ke telinga dah ni...
[^_^]

sergeant keroro said...

=)

:)

shida anwar said...

ngeeeee....

Salim Harmanain said...

terima nya la senyuman yang paling manis dari saya.. :) hehehe

mama comel said...

senyumlah, senyumlah, ahai kak sakura ra ra..ahahaha...:) :) :)

syaimz said...

smile smile smile
senyum senyum senyum
(:

b a m b a m ' s said...

V(^__________________________*)v




pjg x senyuman i??! :D

mas saari said...

:)
;)
=)
(^ ^)

mynameismy said...

^_^

Pijahh' de-Arr said...

=) <==========TGH SENYUM NIHH~~

kiera'sakura said...

jtuh cinta dgn header kak sunah.. nk curik!!!!!!! hihihi

efa nur said...

waaahhh....INDAH NYA DUNIA INI DENGAN SENYUMAN kalian... hee :)

tq sis! :) <-----SENYUM MANIS

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.