BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 1, 2011

Walaupun Sedikit.... Walaupun Sedikit!



0.4? 0.5? 0.6?

Walaupun sedikit... Walaupun sedikit....!

Mesti baca!!! >>> CA Nadh & Mr. Wiki


9 comments:

Salim Harmanain said...

terima kasih mengingat...kadang2 manusia lupa... :)

fRaMe+LenSeS said...

SETUJU boss.. sikit ka banyak ka, kalau dah kata haram tu haram la. :) watpa nak cari lagi kalau nama pn dah beer, sabaQ sat la, nt kat syurga, minum sampai perut kembong na, arak yang tidak memabukkan,

"...ada padanya beberapa sungai dari air yang tidak berubah (rasa dan baunya), dan beberapa sungai dari susu yang tidak berubah rasanya, serta beberapa sungai dari arak yang lazat bagi orang-orang yang meminumnya, dan juga beberapa sungai dari madu yang suci bersih. Dan ada pula untuk mereka di sana segala jenis buah-buahan, serta keredhaan dari Tuhan mereka..." (Muhammad :15 )

Miss Ran said...

stuju ngn bos dan pekerjanye..

skit ke bnyk ke haram ttp haram

Kak Aya said...

betul-betul..sedikit pun tetap haram kalau dah itu hukumnya

aLya maNip said...

betul tu. walaupun sedikit, sebaiknya elak terus.. :)

Isteri Encek Bard said...

betul tu sunah

mynameismy said...

ye betul!! tiada yg halal walaupun ianya hanya setitik!

Yana said...

pinjam gambar nak masuk tumblr ek.

Sunah Mohammad said...

@Yana

amek je yana...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.