BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Dahsyat Ke Survivor Sakura Budika Ni?



"Huhu.s0ry.mmg dahsyat la game ni.smpai semua msg n kol.nad lupe bwk ph0ne td.kelam kbut..bgus la,thnks akak.buat blogger makin rapat." Mesej dari blogger NI.

Alhamdulillah, ni lah yang kami nak terapkan sebenarnya melalui Game Survivor Sakura Budika tu. Sampai jugak matlamat yang ni. Semangat diorang, buat kami terharu. Huhuhu...

Tapi...lagi best kalau kenal lagi ramai kan?

Maka...group kamu telah dipecahkan...seperti di SINI.

Cepat! Berkenalan sebelum cabaran imuniti berkumpulan terakhir!



9 comments:

Miss Ran said...

smgt youuuu

Bella Bell said...

setuju kak...memang survivor sakura budika ni terbaik..sebab tu saya rasa rugi sebab xjoin T__Tv

^__^v

cik pulau said...

group cik pulau ler tu..
kuss semangat sekejap hilang ahli.. hahaha

NadiRah said...

ahahhaha!!!
nad spoil lah td..
time makan pon terpikir2 pasal ni tau..
ahahhha

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

memang semangat!

Sunah Mohammad said...

@Bella Bell

alolo...cian dia...huhuhu..

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

hahahaha~ kelakar jek kamu-kamu semua ni...

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

tu diaaa...dahsyat!

... said...

memag dasyat betul game ni. lepas ni, kalau buat, invite ramai2. suka segmen2 macam ni =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.