Dahsyat Ke Survivor Sakura Budika Ni?

April 03, 2011



"Huhu.s0ry.mmg dahsyat la game ni.smpai semua msg n kol.nad lupe bwk ph0ne td.kelam kbut..bgus la,thnks akak.buat blogger makin rapat." Mesej dari blogger NI.

Alhamdulillah, ni lah yang kami nak terapkan sebenarnya melalui Game Survivor Sakura Budika tu. Sampai jugak matlamat yang ni. Semangat diorang, buat kami terharu. Huhuhu...

Tapi...lagi best kalau kenal lagi ramai kan?

Maka...group kamu telah dipecahkan...seperti di SINI.

Cepat! Berkenalan sebelum cabaran imuniti berkumpulan terakhir!

You Might Also Like

9 Comments

  1. setuju kak...memang survivor sakura budika ni terbaik..sebab tu saya rasa rugi sebab xjoin T__Tv

    ^__^v

    ReplyDelete
  2. group cik pulau ler tu..
    kuss semangat sekejap hilang ahli.. hahaha

    ReplyDelete
  3. ahahhaha!!!
    nad spoil lah td..
    time makan pon terpikir2 pasal ni tau..
    ahahhha

    ReplyDelete
  4. @cik pulau

    hahahaha~ kelakar jek kamu-kamu semua ni...

    ReplyDelete
  5. memag dasyat betul game ni. lepas ni, kalau buat, invite ramai2. suka segmen2 macam ni =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com