Friday, June 3, 2011

Aku, Dia dan Paparazzi


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]


Tak tidur lagi.

Sebab buat banner ni tadi untuk novelog Miss Ran. Sambil tolong dia buat coding untuk letak novelog tu kat sidebar. Macam yang ade kat sidebar saya tu...

Novelog ni best! Entah, mungkin sebab ada nama saya? Atau mungkin sebab kisah tu berkaitan dengan saya? Atau mungkin sebab Miss Ran memang pandai menulis? Atau mungkin kisah yang ditulis tu sangat menyentuh hati?

Gi la baca sendiri eks~ Klik je kat sidebar tu... Tak pun bawah banner atas ni pun ade link part by part cite tu... Ada 9 part dah... Banyak gak blogger yang jadi pelakon... Entah sampai part mana la eks~ Kita tunggu, baca, dan support, okie? :)

Terima kasih Miss Ran kerana menulis...

6 comments:
Write Comments
  1. wah.. novelog? bunyik cam best je! :D

    ReplyDelete
  2. esok baca,nyte kak sunah. salam :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sunah...untuk semua

    tak terkata..spportive!

    ReplyDelete
  4. wooo..novelog??apa tu??
    sunah..nape akak try buka blog 'nisa menaip' xdpt ek??bkn ke dia tgh buat GA skrg??dia private blog ke??

    ReplyDelete
  5. uiks..baru perasan ni..miss ran wat novelog..hurm2...

    qaseh ni lagi berumur dari ko ek..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com