Aku, Dia dan Paparazzi


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]


Tak tidur lagi.

Sebab buat banner ni tadi untuk novelog Miss Ran. Sambil tolong dia buat coding untuk letak novelog tu kat sidebar. Macam yang ade kat sidebar saya tu...

Novelog ni best! Entah, mungkin sebab ada nama saya? Atau mungkin sebab kisah tu berkaitan dengan saya? Atau mungkin sebab Miss Ran memang pandai menulis? Atau mungkin kisah yang ditulis tu sangat menyentuh hati?

Gi la baca sendiri eks~ Klik je kat sidebar tu... Tak pun bawah banner atas ni pun ade link part by part cite tu... Ada 9 part dah... Banyak gak blogger yang jadi pelakon... Entah sampai part mana la eks~ Kita tunggu, baca, dan support, okie? :)

Terima kasih Miss Ran kerana menulis...

6 comments:

  1. wah.. novelog? bunyik cam best je! :D

    ReplyDelete
  2. esok baca,nyte kak sunah. salam :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sunah...untuk semua

    tak terkata..spportive!

    ReplyDelete
  4. wooo..novelog??apa tu??
    sunah..nape akak try buka blog 'nisa menaip' xdpt ek??bkn ke dia tgh buat GA skrg??dia private blog ke??

    ReplyDelete
  5. uiks..baru perasan ni..miss ran wat novelog..hurm2...

    qaseh ni lagi berumur dari ko ek..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.