BLOG ENCIK SUAMI

Friday, June 3, 2011

Aku, Dia dan Paparazzi


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9]


Tak tidur lagi.

Sebab buat banner ni tadi untuk novelog Miss Ran. Sambil tolong dia buat coding untuk letak novelog tu kat sidebar. Macam yang ade kat sidebar saya tu...

Novelog ni best! Entah, mungkin sebab ada nama saya? Atau mungkin sebab kisah tu berkaitan dengan saya? Atau mungkin sebab Miss Ran memang pandai menulis? Atau mungkin kisah yang ditulis tu sangat menyentuh hati?

Gi la baca sendiri eks~ Klik je kat sidebar tu... Tak pun bawah banner atas ni pun ade link part by part cite tu... Ada 9 part dah... Banyak gak blogger yang jadi pelakon... Entah sampai part mana la eks~ Kita tunggu, baca, dan support, okie? :)

Terima kasih Miss Ran kerana menulis...


6 comments:

k e y r i said... Reply to comment

wah.. novelog? bunyik cam best je! :D

sergeant keroro said... Reply to comment

esok baca,nyte kak sunah. salam :)

Miss Ran said... Reply to comment

terima kasih sunah...untuk semua

tak terkata..spportive!

qasehraihan said... Reply to comment

wooo..novelog??apa tu??
sunah..nape akak try buka blog 'nisa menaip' xdpt ek??bkn ke dia tgh buat GA skrg??dia private blog ke??

JIJI YU said... Reply to comment

uiks..baru perasan ni..miss ran wat novelog..hurm2...

qaseh ni lagi berumur dari ko ek..

bersama kak Es said... Reply to comment

rajin nya miss ran :)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.