Tuesday, August 9, 2011

Aiyakkkk! Apa Nak Jadi Ni???


Motip letak gambar, untuk melelehkan air liur kamu-kamu semua... Hahaha!

Maapppp, maapppp, maapppp... (intonasi ikut Nabil)

Tak update langsung kan blog ni. Ape nak jadi lah... Amponnn dan maappp dipinta kepada yang setia datang berkunjung ke blog picisan ni, kerana tak mampu patik nak balas jejak tuan hamba semua... Ops, tetiba pakai bahasa klasik pulakkk... =.=

Alhamdulillah, seronok baca kisah papa Ben tentang kemengandungan isterinya di SINI. Tahniah mama Zila... (tiba-tiba berubah jadi mama...hahaha~) Jaga diri elok-elok yeee... Moga dipermudahkan urusan kemengandungan tuuu, nanti saya dah dapat adik dahhh... Wee~~~~ :p Bertambah-tambah seronok jugak bila musuh ketat dalam dunia blog - si Ujang ponnn gediksss bercerita pasal kak Yana da berbadan dua... Alhamdulillah~~~ Tahniah eksss koranggg~~~

Bila online ni, wajib sekali gi jenguk blog Pak Cik Mat... Saja nak terapi bijik mata tengok online users dengan pageviews dia yang asyik bertambah dengan lajunya mengalahkan jarum saat kat jam digital. Bertambah-tambah terbeliak bijik mata bila tengok aiskrim vanilla yang melelehkan air liur orang yang berpuasa... Gggrrrrr!

Blog-blog lain pun jenguk jugak, baca tapi tak komen... Jahat kan... Bukanlahhhh... Nak setel kerja dulu... Huhuhu... Malam kang baru balas dendam yeee... Boleh?

33 comments:
Write Comments
  1. selamat tak terliur tgk makanan

    ReplyDelete
  2. hoh..kurus pose nampak aiskrim.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hahaa..sori kerana membuat anda semua melelehh....

    ReplyDelete
  4. sama je pe'el kita..baca tanpa komen hahahaha...mmg akak frust sgt pg td...buka2 je pc klik sunah sakura xde entry terbaru huhuhu

    ReplyDelete
  5. gambar ni pom dah meleleh..tak tahu la kalo kat blog PCM..hehe

    ReplyDelete
  6. slm sis!samalah hari ni dok baca n3 bro BA dan ujang kentut tu pasal gembiranya menerima junior.baca juga resipi CMG tadi,perghhh tak thn tgk aiksrim nak lari jauh2 sebelum batak posa.

    slm ramadhan dan selamat berbuka selepas azan maghrib,tau!!

    ReplyDelete
  7. di tengahari yang panas...gambar sedemikian adalah COBAAN... :P

    ReplyDelete
  8. aiskrim tu tak sedap.. grrrrr...


    ha.. pose tak kurus sbb ckp aiskrim tu xsedap...


    erm.. selesaikan keja tu dlu ye adik sunah :)

    ReplyDelete
  9. terbukak mata luas2 lalu terpandang eskrem tu..
    waduh2..gawat nie.hehe

    ReplyDelete
  10. telan air liur je,hahaha

    balas dendam dengan akak tau
    1 to 1
    ada beran??

    ReplyDelete
  11. hakhak..meleleh jgk tgk eskrem tu...ade choc syrup plak tu...

    ReplyDelete
  12. ish adik cumil ni letak aiskrim la pulak..gigit hidung tau la.

    wahh tahniah buat papa ben dan mama zila,tah niah buat ujang dan yana gak

    ReplyDelete
  13. ske sgt2 kn bile dpt tahu kak yana wife si ujang pregnant heheheh...
    oke fine kak limah teliur itu askerem :(

    ReplyDelete
  14. ya ampunnnn akk!
    seyes telan air lur bape kali nih..hehehe

    ReplyDelete
  15. sekarang musim bloggers lak mengandung...tahniah utk mereka semua

    ReplyDelete
  16. rosak keyboard aku weyh..basah kerna titisan air liur

    ReplyDelete
  17. peh, dah tertelan air liur dh..hehehe..

    ReplyDelete
  18. y penting setelkn keje dlu


    nak buat kueh raye sok

    sile jeles

    ReplyDelete
  19. tetiba rasa cam nak membatalkan posa sendiri...haha
    just joking :)

    ReplyDelete
  20. bila siang trasa lak nak mkn aiskrim..tp bila dah mlm, takde rasa pun nakkan aiskrim..hehehe

    silalah ke sini
    BACA DAN CLICK TAU





    SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL


    INI BLOG EDDY SYROL

    ReplyDelete
  21. awat la pi letaq gambaq aiskrim tu...aiyooo

    ReplyDelete
  22. nasib baik tak terliur...heheheee

    ReplyDelete
  23. Take ur time sis..Settle kan kerja dulu.. :)

    ReplyDelete
  24. sonok la papa ben n ujang ada anak sebaya....hihi

    sunah jgn lupa dtg blog sy okeh...kehehe =)

    ReplyDelete
  25. terliur tengok, hehe XD

    p/s : kak sunah kena komen semua yang tertinggal :P

    ReplyDelete
  26. jahatnya kamu...kasi air liur meleleh jerk...:)

    ReplyDelete
  27. nsb bek dah tak lama nak berbuka.. gmbar mngugat keimanan neh.. hehe

    ReplyDelete
  28. ha.. mmg terluoq. heh.


    woo. dah mengandung mama zia. untung la ben hahah

    ReplyDelete
  29. nasib malam baru tengok gambar aiskrim tu.

    ReplyDelete
  30. hahaha..nanti umur anak ujang sama dengan umur anak abg ben..
    ntah2 sama sekolah nt..
    hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com