BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 9, 2011

Aiyakkkk! Apa Nak Jadi Ni???


Motip letak gambar, untuk melelehkan air liur kamu-kamu semua... Hahaha!

Maapppp, maapppp, maapppp... (intonasi ikut Nabil)

Tak update langsung kan blog ni. Ape nak jadi lah... Amponnn dan maappp dipinta kepada yang setia datang berkunjung ke blog picisan ni, kerana tak mampu patik nak balas jejak tuan hamba semua... Ops, tetiba pakai bahasa klasik pulakkk... =.=

Alhamdulillah, seronok baca kisah papa Ben tentang kemengandungan isterinya di SINI. Tahniah mama Zila... (tiba-tiba berubah jadi mama...hahaha~) Jaga diri elok-elok yeee... Moga dipermudahkan urusan kemengandungan tuuu, nanti saya dah dapat adik dahhh... Wee~~~~ :p Bertambah-tambah seronok jugak bila musuh ketat dalam dunia blog - si Ujang ponnn gediksss bercerita pasal kak Yana da berbadan dua... Alhamdulillah~~~ Tahniah eksss koranggg~~~

Bila online ni, wajib sekali gi jenguk blog Pak Cik Mat... Saja nak terapi bijik mata tengok online users dengan pageviews dia yang asyik bertambah dengan lajunya mengalahkan jarum saat kat jam digital. Bertambah-tambah terbeliak bijik mata bila tengok aiskrim vanilla yang melelehkan air liur orang yang berpuasa... Gggrrrrr!

Blog-blog lain pun jenguk jugak, baca tapi tak komen... Jahat kan... Bukanlahhhh... Nak setel kerja dulu... Huhuhu... Malam kang baru balas dendam yeee... Boleh?


33 comments:

atiqsalleh said...

selamat tak terliur tgk makanan

Rai said...

hoh..kurus pose nampak aiskrim.. huhu..

Mat Gebu said...

hahaa..sori kerana membuat anda semua melelehh....

aDisH.sHidA said...

sama je pe'el kita..baca tanpa komen hahahaha...mmg akak frust sgt pg td...buka2 je pc klik sunah sakura xde entry terbaru huhuhu

H.J said...

gambar ni pom dah meleleh..tak tahu la kalo kat blog PCM..hehe

||aLeaSaRa|| said...

slm sis!samalah hari ni dok baca n3 bro BA dan ujang kentut tu pasal gembiranya menerima junior.baca juga resipi CMG tadi,perghhh tak thn tgk aiksrim nak lari jauh2 sebelum batak posa.

slm ramadhan dan selamat berbuka selepas azan maghrib,tau!!

Atiqah Sa'ahiry said...

boleh je kak sunah..

Salim Harmanain said...

di tengahari yang panas...gambar sedemikian adalah COBAAN... :P

Niena Pengembara Ilahi said...

aiskrim tu tak sedap.. grrrrr...


ha.. pose tak kurus sbb ckp aiskrim tu xsedap...


erm.. selesaikan keja tu dlu ye adik sunah :)

mawarseri said...

mengugat....

Cik Bell said...

terbukak mata luas2 lalu terpandang eskrem tu..
waduh2..gawat nie.hehe

Suhaili Sarif said...

telan air liur je,hahaha

balas dendam dengan akak tau
1 to 1
ada beran??

gedek! said...

kuros puasa uncle!

Syahir Ramli said...

hakhak..meleleh jgk tgk eskrem tu...ade choc syrup plak tu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ish adik cumil ni letak aiskrim la pulak..gigit hidung tau la.

wahh tahniah buat papa ben dan mama zila,tah niah buat ujang dan yana gak

nuruashia ♥ said...

ske sgt2 kn bile dpt tahu kak yana wife si ujang pregnant heheheh...
oke fine kak limah teliur itu askerem :(

aimie amalina said...

ya ampunnnn akk!
seyes telan air lur bape kali nih..hehehe

zuwaidah said...

sekarang musim bloggers lak mengandung...tahniah utk mereka semua

JIJI YU said...

rosak keyboard aku weyh..basah kerna titisan air liur

Luqeem™ said...

peh, dah tertelan air liur dh..hehehe..

Iffah Afeefah said...

y penting setelkn keje dlu


nak buat kueh raye sok

sile jeles

keroro gouro said...

tetiba rasa cam nak membatalkan posa sendiri...haha
just joking :)

eddy syrol said...

bila siang trasa lak nak mkn aiskrim..tp bila dah mlm, takde rasa pun nakkan aiskrim..hehehe

silalah ke sini
BACA DAN CLICK TAU





SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL


INI BLOG EDDY SYROL

mohd zhafri said...

awat la pi letaq gambaq aiskrim tu...aiyooo

mas saari said...

nasib baik tak terliur...heheheee

BeloG MTT said...

Take ur time sis..Settle kan kerja dulu.. :)

Munna said...

sonok la papa ben n ujang ada anak sebaya....hihi

sunah jgn lupa dtg blog sy okeh...kehehe =)

sergeant keroro said...

terliur tengok, hehe XD

p/s : kak sunah kena komen semua yang tertinggal :P

lieynanilaz said...

jahatnya kamu...kasi air liur meleleh jerk...:)

FaKArePa!n said...

nsb bek dah tak lama nak berbuka.. gmbar mngugat keimanan neh.. hehe

kura said...

ha.. mmg terluoq. heh.


woo. dah mengandung mama zia. untung la ben hahah

Kak Aya said...

nasib malam baru tengok gambar aiskrim tu.

cik pulau said...

hahaha..nanti umur anak ujang sama dengan umur anak abg ben..
ntah2 sama sekolah nt..
hahaha

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.