BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 22, 2011

Pelik Bebenor Aktiviti Diorang Ni...


Jeling-jeling Kelopak-kelopak Sakura sambil pikir-pikir nak tulis ape...


Pelik menengok tajuk entri diorang ni... Ape diorang ni da berpakat ke nak buat tajuk macam nak dekat-dekat aje... Ade perkataan "pelik", ade perkataan "aktiviti" yang lebih kurang macam "ekitibiti" la jugak. Macam da janji awal-awal aje... Tapi tak la awal sangat, jarak entri jauh-jauh tuuu... Haishhh... Pelik, pelik...

Okehhh... Sebenarnya, tak tau nak update ape... Otak da tepu melapis kek... Sekarang pun tengah melapis lagi... Ade sape-sape lagi nak teman melapis selain Cici?


12 comments:

Luqeem™ said...

aura aktiviti pelik la tu..hehe


cici pun melapis kek?hebat..

Iffah Afeefah said...

entah spe tiru spe ni..

ai tak bersalah haha

tak nk teman..mau tdo

sok observe last

syaimz said...

memang sangat pelik itu bloglist :P

aimie amalina said...

waaaaaaa
akak amik tempahan ke
wallah la kak
weee
kalo dkat dh tempah dh
huhuhu

el-janna said...

huhukk tepu nape tu kak.. tepu pas buka banyak ye^^

Rafidah Farhana said...

Mungkin semua dah bermood raya. Tu yang pelik. hahaha.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

mmg mlm ni tema pelik kot?.;P

Suhaili Sarif said...

amboi...sehati secici
err..

ir prof dr alia rosli said...

meh la kita teman nak?

tapi sambil2 tue nak tangan capai dengan mulut menguyah kek lapis :P

JIJI YU said...

diikutkan dari masa..mmg due orang tu meniru aku le

cik pulau said...

hahahha...
macam2 diorang ni..

kura said...

seonok buat kek lapis sampi tepu xtaw nk posting apa ye. heheh

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.