Saya Suka Design Harimau Malaya Ni... Kamu Suka?

August 02, 2011


Designed by Mohd Bukhari Ridhwan

Siyes lawa nkooooo!!!

Sape kata tak lawa? Meh nak babap! Kalo la kannn...kannn...kannn...kamera dengan design ni kamu-kamu dapat free, nak tak? Kihkihkih~ Yang penyokong-penyokong Harimau Malaya semua tuuuu takkannn lahhh tak suka design ni???

Ish ish ish... Ni kawan kita join contest design skin kamera Olympus. Da jadi antara 6 orang finalis punnn... Tinggal nak menang grand prize je lagiii... So, pe kata kita semua serang gambor ni dengan mengelike sebanyak mungkinnn supaya akhirnya skin ni yang menang... (tak menang lawan Singapore hari tu, menang kat sini pun boleh lahhh... :D)

Cane nak vote?
  1. Like page dia dulu --> http://www.facebook.com/pages/​Olympus-E-system-Malaysia/4563​1676393
  2. Like skin dia kat sini --> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150249484006394&set=a.10150249483451394.325498.45631676393&type=1

Sedekah lerr 1 vote di bulan Ramadhan ni...

Kepada yang dah tolong like tu, terima kasih banyak-banyak yeee... :)

You Might Also Like

23 Comments

  1. lawanye...sebelom kak sunah mam die meh saye sekeh dlu sape ckp tak lawa tu...hehe

    ReplyDelete
  2. haha. betul.. dgn singapura dah kalah, mng kat sini pun MENANG juga lahh heheh

    ReplyDelete
  3. aaaauuummmmm kena like nih aaauuuummmmmmm

    ReplyDelete
  4. boleh ke pakai warna kuning...?

    ReplyDelete
  5. sgt lawalah sunah...kreatifff:)

    ReplyDelete
  6. lagi cantik kalau bagi kat ai.. hikhikhik...

    ReplyDelete
  7. da vote >___<
    memang lawa ngkooooo

    ReplyDelete
  8. nice..boleh tahan..incya-ALlah bakal memang nty..

    ReplyDelete
  9. jemput ke blog usahawan muda. http://biznesshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ermmm da vote

    wlpon tak ske kan hehe

    ReplyDelete
  11. hermmm...hermmm..aku dok tgh perati leklok..

    ReplyDelete
  12. kunianngg nyee...hehe..
    lawa..insyaAllah akan membantu..=)

    ReplyDelete
  13. comellah!!!
    kuning2..
    nak vote lah.. ^^

    ReplyDelete
  14. bb nie dok wane ijau je kak sunah.. ssh nk view page...huhuhu.. insyaAllah nanti dah blh view dgn gumbiranya kira like.. =)

    ReplyDelete
  15. smart la kak. kreatip benor orang ni kan. ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com