BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, August 2, 2011

Saya Suka Design Harimau Malaya Ni... Kamu Suka?


Designed by Mohd Bukhari Ridhwan

Siyes lawa nkooooo!!!

Sape kata tak lawa? Meh nak babap! Kalo la kannn...kannn...kannn...kamera dengan design ni kamu-kamu dapat free, nak tak? Kihkihkih~ Yang penyokong-penyokong Harimau Malaya semua tuuuu takkannn lahhh tak suka design ni???

Ish ish ish... Ni kawan kita join contest design skin kamera Olympus. Da jadi antara 6 orang finalis punnn... Tinggal nak menang grand prize je lagiii... So, pe kata kita semua serang gambor ni dengan mengelike sebanyak mungkinnn supaya akhirnya skin ni yang menang... (tak menang lawan Singapore hari tu, menang kat sini pun boleh lahhh... :D)

Cane nak vote?
  1. Like page dia dulu --> http://www.facebook.com/pages/​Olympus-E-system-Malaysia/4563​1676393
  2. Like skin dia kat sini --> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150249484006394&set=a.10150249483451394.325498.45631676393&type=1

Sedekah lerr 1 vote di bulan Ramadhan ni...

Kepada yang dah tolong like tu, terima kasih banyak-banyak yeee... :)


23 comments:

AMIRAH HALIM said...

lawanye...sebelom kak sunah mam die meh saye sekeh dlu sape ckp tak lawa tu...hehe

kura said...

haha. betul.. dgn singapura dah kalah, mng kat sini pun MENANG juga lahh heheh

Munna said...

aaaauuummmmm kena like nih aaauuuummmmmmm

AdyBudika said...

wahhhhhhhhhhh

sergeant keroro said...

yeay!! dah vote XD

gedek! said...

boleh ke pakai warna kuning...?

YAYA AZURA said...

lawa lawa lawa !!!

Tea Dno said...

wahhh cantek gila lahhh. :)

azila said...

sgt lawalah sunah...kreatifff:)

aizamia3 said...

lagi cantik kalau bagi kat ai.. hikhikhik...

Suhaili Sarif said...

da vote >___<
memang lawa ngkooooo

cucu umie said...

nice..boleh tahan..incya-ALlah bakal memang nty..

Mutiara Bernilai said...

TAK lawa,,



larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Usahawan Muda said...

jemput ke blog usahawan muda. http://biznesshoppe.blogspot.com/

Iffah Afeefah said...

ermmm da vote

wlpon tak ske kan hehe

JIJI YU said...

hermmm...hermmm..aku dok tgh perati leklok..

Kalamhati said...

kunianngg nyee...hehe..
lawa..insyaAllah akan membantu..=)

NadiRah said...

comellah!!!
kuning2..
nak vote lah.. ^^

kiera'sakura said...

bb nie dok wane ijau je kak sunah.. ssh nk view page...huhuhu.. insyaAllah nanti dah blh view dgn gumbiranya kira like.. =)

mas saari said...

kreatif...meletopsSsss

Adhwa Yahaya said...

comeyx3! =)

Pak Pis said...

waaa..ok otw

siti kektus said...

smart la kak. kreatip benor orang ni kan. ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.