BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, August 20, 2011

Siapa Punya Peluh Wangi?






Kalau nak tau, sila ke SANA.

Dia memang selalu berlagak penuh riak mengatakan peluh dia wangi.

P/S: Hari ni hari main keywords ke? =.=


13 comments:

Oshin said...

jom join

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

Luqeem™ said...

euuww..nnti try buat tips mcm mna nk buat peluh wangi..hehe

Iffah Afeefah said...

belum klik da tau spe

adekah ini nmenye aura wakaka

sori abg ady hahaha

mmg gelak golek2

☀ Izzaty Hedry☀ said...

adoi.. dh tau spa owg tu ..:D...

logorithm said...

Peluh I wangi jugak. :-)

AdyBudika said...

jeles la tew!!!

JIJI YU said...

ringan je entry ko

Wani said...

uuuuuuuuu.
panas2

NadiRah said...

peluh nad wangi~ cm uncle john..hahahhha

udin said...

errrrr.. peluh sape2 wangi tuu.. dasattt.. ;)

cik pulau said...

peluh yang bukan peluh la wangi.. hahaa

kura said...

haah. main keyword je kan? hahah

sergeant keroro said...

peluh alien, hehe :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.