BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 27, 2011

~bloglist the most superb vampire


Pagi tadi ada orang tag saya untuk join cabaran Encik Vampire ni...err...sekali lagi, tak payah sebutlah sape...cek sendiri kat link tu ye...hurm...


Mak ai, besar gedabak gambar Encik Vampire ni, kecikkan sikit...:D


Encik Vampire tanya, ops...sebelum tu...nak cakap...

SAYA SUKA BLOG ENCIK VAMPIRE!!!!!
SEBAB ADE SAKURA~~~~~
WEEHUUUUU~~~

Ops, terlebih excited! :p

Erm, Encik Vampire, saya nak join bloglist the most superb vampire bukan sebab saya superb, tapi bila saya tengok blog saya ada kat situ bersama-sama blogger yang memang dah superb tu, insya'Allah boleh menaikkan lagi usaha saya untuk berblog macam mereka~ dalam hati kata, "eh, segannya ada kat situ sekali, kena usaha lagi ni!" Jadi, Encik Vampire KENA (ini bukan ugutan, ok? :D) la letak saya dalam bloglist tu untuk pastikan saya mampu menjadi seperti mereka...lepas tu bolehlah kita sama-sama serapkan semangat tu kat bloggers lain pulak untuk berusaha dengan lebih tekun~! (macam karangan PMR pulak ni..-_-") Selebihnya, saya tiru orang yang tag saya tu ye...:p

Kalau tak terpilih pun takpe, saya tak  merajuk, ok? (kalau Encik Vampire ada froggy untuk pujuk, lagi ok...:p) Saya takkan buang lah Encik Vampire dari blogslist "Jenguk Sini Gak!" saya...hehehe.

All the best ye untuk semua yang join~ :)

Saya nak tag...Mutiara Bernilai...dan...WaveX...


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



6 comments:

AdyBudika said...

nape tak tag abg balik...





alamak!!!! terkantoi lak yg abg tag sunah :P

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

Alamak! Terlupa lak nak tag balik! Eh! :p

qasehraihan said...

wah siap main tag2 pulak..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/bercinta-dengan-blogger-terkenal.html

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

alamak, terkantoi ngan kak qaseh pulak! ;p

nazrul ashraff said...

amboi!! haha..bermadah-madah di tempat komen pulak..kah kah kah..akan dipertimbangkan..wii..haha..ayat bajet best je..:p

Sunah Mohammad said...

@nazrul ashraff

ops! hahaha! encik vampire da datang! kuikuikui~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.