BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 26, 2011

Kenapa Saya Tak Suka?


Saya tak suka sebab saya tak suka la. Hish!

Tak suka apa ni? Tetiba je update-update tengah malam buta sejak bizi seharian, cakap tak suka. Adoiii...

Hehe...relax...bukan tak suka sape-sape...bukan tak suka kamu-kamu yang tengah baca ni...apatah lagi tak suka pasal gadoh-gadoh yang hangat tu...bukan, bukan, bukan...

Saya just tak suka sebab takde idea nak update entry malam ni...entah, mungkin sebab da tinggalkan blog lama sangat...:p (baru berapa jam pun...hahaha~) padahal masa 'berfoya-foya' uruskan hal biasiswa myBrain15 tadi, banyak je benda yang terlintas kat fikiran ni...kalau de laptop depan mata, mesti nak update terus...huish... (kesian ang, sape suh buang bateri laptop dulu???)

Dari feedbacks entry tengahari tadi tu, ade gak beberapa sahabat blogger yang terkeliru...hehe. Ape-apepun, terima kasih untuk semua yang mendoakan...bulan April nanti nak defend proposal master pulak...part ni paling susah dan memberatkan akal fikiran. Kalo abang Eqbal PhD yang masuk Kosmo tu leh datang jenguk dan bagi nasihat, ok gak kan? (ops, 'abang' Ady jangan majuk ye...:p)

Tadi jenguk gak hasil-hasil lakonan yang lain...ada lagi yang amek saya berlakon...dan dia adalah along saya sendirik! Hahaha~ baca lakonan saya kat SINI. Lepas tu along ni terlebih rajin pulak sambung cite arahan saya semalam dengan entry INI. Sangat best dan bermanfaat, ok? Kalau tak gi terjah dan baca, tak dapat la manfaat tu...hehehe~ <---- ayat ugutan ni! Takkan tak faham? :p

Eh, da jadi entry pulak...:D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TEJAH! EH, TERJAHLAH!



10 comments:

Mutiara Bernilai said...

heheh,,akhirnye siap 2 entry eh,,

haha, kate nak ckap sal Cinta :)

lalalaaaa~

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

nanti la along..kena karang elok2 tu..hehe

anies anessa said...

xsuka jgk akak xde td..hehe

logorithm said...

Wah... Cik Sunah laku macam goreng pisang panas macam Fasha Sandha ye? Ker pisang goreng?

Hmmm...

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

yeke..alolo..ciannye dia..hehe

Sunah Mohammad said...

@logorithm

erk! takmo lah fasha sandha! hahaha!

Mr. Swift said...

Ohh jadi kau ni suka berlakon?
Hehehe. :D

FasiHaH SupiaN said...

cian akak kite nie...bizi nyer dy..............;)

FasiHaH SupiaN said...

cian akak kite nie...bizi nyer dy..............;)

Liyana said...

congrats dpt biasiswa tu...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.