Saturday, February 26, 2011

Kenapa Saya Tak Suka?


Saya tak suka sebab saya tak suka la. Hish!

Tak suka apa ni? Tetiba je update-update tengah malam buta sejak bizi seharian, cakap tak suka. Adoiii...

Hehe...relax...bukan tak suka sape-sape...bukan tak suka kamu-kamu yang tengah baca ni...apatah lagi tak suka pasal gadoh-gadoh yang hangat tu...bukan, bukan, bukan...

Saya just tak suka sebab takde idea nak update entry malam ni...entah, mungkin sebab da tinggalkan blog lama sangat...:p (baru berapa jam pun...hahaha~) padahal masa 'berfoya-foya' uruskan hal biasiswa myBrain15 tadi, banyak je benda yang terlintas kat fikiran ni...kalau de laptop depan mata, mesti nak update terus...huish... (kesian ang, sape suh buang bateri laptop dulu???)

Dari feedbacks entry tengahari tadi tu, ade gak beberapa sahabat blogger yang terkeliru...hehe. Ape-apepun, terima kasih untuk semua yang mendoakan...bulan April nanti nak defend proposal master pulak...part ni paling susah dan memberatkan akal fikiran. Kalo abang Eqbal PhD yang masuk Kosmo tu leh datang jenguk dan bagi nasihat, ok gak kan? (ops, 'abang' Ady jangan majuk ye...:p)

Tadi jenguk gak hasil-hasil lakonan yang lain...ada lagi yang amek saya berlakon...dan dia adalah along saya sendirik! Hahaha~ baca lakonan saya kat SINI. Lepas tu along ni terlebih rajin pulak sambung cite arahan saya semalam dengan entry INI. Sangat best dan bermanfaat, ok? Kalau tak gi terjah dan baca, tak dapat la manfaat tu...hehehe~ <---- ayat ugutan ni! Takkan tak faham? :p

Eh, da jadi entry pulak...:D


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TEJAH! EH, TERJAHLAH!

10 comments:
Write Comments
  1. heheh,,akhirnye siap 2 entry eh,,

    haha, kate nak ckap sal Cinta :)

    lalalaaaa~

    ReplyDelete
  2. Wah... Cik Sunah laku macam goreng pisang panas macam Fasha Sandha ye? Ker pisang goreng?

    Hmmm...

    ReplyDelete
  3. Ohh jadi kau ni suka berlakon?
    Hehehe. :D

    ReplyDelete
  4. cian akak kite nie...bizi nyer dy..............;)

    ReplyDelete
  5. cian akak kite nie...bizi nyer dy..............;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com