Mencari Rentak - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, February 16, 2011

Mencari Rentak


Saya terpaksa berhenti. Ni entry terakhir untuk malam ini...dan ia adalah autopublish. Esok nak kena present progress kat Supervisor. Maka, kena fokus sejak tadi...internet pun da kena catu sebenarnya ni. Kalau tak, tak boleh tinggalkan teman sejati ni. Tak percaya, leh tengok luahan tulus dan jujur hati ni kat page Enchek Ady. -_-"

Tinggalkan...tinggalkan...tinggalkan...

Tinggalkan jejak kat shoutmix, ok?

Kalau nampak box page Sunah Suka Sakura dot com @FB kat sebelah kanan tu, rajin-rajinlah like ye~ Menyahut seruan Yaya ni...

Okie...doakan saya...untuk mampu menanggung rasa rindu ini hingga segalanya selesai...T_T
.
.
.
.
.
Tetttt! Okie~ autopublish tak menjadik sebab salah set masa. Haha~ :p

Takpe...sekarang saya kembali...dan kembalinya saya adalah untuk memaklumkan...lepas ni mungkin saya akan kurang berada di sini...dah tak dapat nak publish entri banyak-banyak sehari macam beberapa bulan kebelakangan ni (sampai Trex pun terkejut~). Lepas ni kena fokus banyak-banyak pada project (saya dah jumpa semula cinta saya~) Banyak benda kena kejar...kena cari balik rentak yang dulu...

Lepas ni jadi macam Ir kot~ Entri sekali sehari? Mungkin...boleh percaya ke? :D


KLIK ENTRI PROMOSI

18 comments:

  1. sunah2:P
    pasni den nak updated dua kali sehari plak. satu hari buat entry, hari esoknyer reply komen dan blogwalk jer:P

    ReplyDelete
  2. ala....baru nak layan blog ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. @nazirulhazwan~

    o...menarik gak tu~ boleh cuba! :D cewah..macam la da banyak readers cam ang~ :D

    ReplyDelete
  4. alahai baru nk tgk new entry sini ahahaha

    ReplyDelete
  5. @efa

    alamak..nape semua komen menggoda-goda ni...:D

    ReplyDelete
  6. cayuk2!..semoga segalanya berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  7. jangan tinggal lama2 ye..winduuu...:)

    ReplyDelete
  8. as salam..
    berusaha! berusaha!

    hari-hari adalah hari-hari kita untuk berusaha ;)

    ReplyDelete
  9. huhuhu.. smoga success dgn kerjaya ye.. ;)

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya wahai kakak kecik..hehe

    ReplyDelete
  11. boleh percaye ke cik sunah ni..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad