BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 16, 2011

Mencari Rentak


Saya terpaksa berhenti. Ni entry terakhir untuk malam ini...dan ia adalah autopublish. Esok nak kena present progress kat Supervisor. Maka, kena fokus sejak tadi...internet pun da kena catu sebenarnya ni. Kalau tak, tak boleh tinggalkan teman sejati ni. Tak percaya, leh tengok luahan tulus dan jujur hati ni kat page Enchek Ady. -_-"

Tinggalkan...tinggalkan...tinggalkan...

Tinggalkan jejak kat shoutmix, ok?

Kalau nampak box page Sunah Suka Sakura dot com @FB kat sebelah kanan tu, rajin-rajinlah like ye~ Menyahut seruan Yaya ni...

Okie...doakan saya...untuk mampu menanggung rasa rindu ini hingga segalanya selesai...T_T
.
.
.
.
.
Tetttt! Okie~ autopublish tak menjadik sebab salah set masa. Haha~ :p

Takpe...sekarang saya kembali...dan kembalinya saya adalah untuk memaklumkan...lepas ni mungkin saya akan kurang berada di sini...dah tak dapat nak publish entri banyak-banyak sehari macam beberapa bulan kebelakangan ni (sampai Trex pun terkejut~). Lepas ni kena fokus banyak-banyak pada project (saya dah jumpa semula cinta saya~) Banyak benda kena kejar...kena cari balik rentak yang dulu...

Lepas ni jadi macam Ir kot~ Entri sekali sehari? Mungkin...boleh percaya ke? :D


KLIK ENTRI PROMOSI



18 comments:

nazirulhazwan~ said...

sunah2:P
pasni den nak updated dua kali sehari plak. satu hari buat entry, hari esoknyer reply komen dan blogwalk jer:P

wahida said...

ala....baru nak layan blog ni...huhuhu...

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

o...menarik gak tu~ boleh cuba! :D cewah..macam la da banyak readers cam ang~ :D

Sunah Mohammad said...

@wahida

hee~ kak, layan je~ ;)

efa said...

alahai baru nk tgk new entry sini ahahaha

Sunah Mohammad said...

@efa

alamak..nape semua komen menggoda-goda ni...:D

wanmardziyyah said...

cayuk2!..semoga segalanya berjalan lancar =)

Fiqas said...

jangan tinggal lama2 ye..winduuu...:)

... said...

as salam..
berusaha! berusaha!

hari-hari adalah hari-hari kita untuk berusaha ;)

Sunah Mohammad said...

@wanmardziyyah

terima kasih~ :)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

baik sayang~

Sunah Mohammad said...

@...

salam...

like~

udin said...

huhuhu.. smoga success dgn kerjaya ye.. ;)

Sunah Mohammad said...

@udin

huhuhu...akademik la udin..

Salfiza said...

semoga berjaya wahai kakak kecik..hehe

waveX said...

boleh percaye ke cik sunah ni..

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

terima kasih adik kecik~

Sunah Mohammad said...

@waveX

ntah~ boleh percaya ke? haha~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.