Review Lagi dan Lagi~

February 27, 2011


Terima kasih, terima kasih, terima kasih~

Dia da review blog saya kat SINI~ lepas blog err...tak payah la cakap kat sini, nanti ade yang bising pulak...hurm...

Shahazrin.com <--- suka panggil dia gitu, entah! tak tahu nape~ macam da lekat lak. :D


Kenal Shahazrin ni dari segmen-segmen Enchek Ben dulu sebenarnya, dia selalu jadi penaja, soklan dia pun susah-susah. Hish! Tu yang susah nak menang tu... :p

Blog Shahazrin ni da banyak kali tukar template tau! Yang kali ni, ok~ Hehehe...start berblog dari bulan Mei 2010, entry sebulan mencapai 100 lebih gak tu~ bagus-bagus~ ni leh jadi mentor gak ni...:D entry dia pelbagai genre (genre ke orang sebut?), blog dia pun nampak kemas je...:) nak tengok lagi ape yang menarik, klik SINI, ok?


Then nak review pulak blog seorang budak kecik yang hatinya dicurik orang tak dipulangkan kembali ni...:p


Header da cun dah~ template simple dan ringkas. Mula berblog sejak Julai 2010, entry pun kalau tengok kat muka depan tu lebih kepada personal, ade gak budak kecik ni join segmen-segmen, contest dan macem-macem lagi yang seangkatang dengannya.

Cuma satu je dear, tulisan tu bagi jelas sikit dan kurangkan kaler-kaler...wehuuu~ Gi jenguk blog Ku Izzati ni kat SINI ye~

Ingat dear, kalau jumpa orang yang curik hati tu, cakap kat dia, "hei, bagi balik hati tu! tu bukan saya punye, pun bukan awak punye..saya kena jaga baik-baik..kang tuan hati tu marah...wuwuwu..." ok? :D


ENTRI CAMBEST TAK DAPAT DIKESAN, TENET LEMBAP


You Might Also Like

4 Comments

  1. Datang membaca pasal review...mengharapkan blog aku di review...hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe..okess..kurangkan colour eh..
    tq akak shayang sudi buat review blog yg xbest tu..hee~~

    ReplyDelete
  3. @ku izzati

    hehe..mane de tak best, okie pe blog tu~ :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com