BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, August 21, 2011

Haruskah Engkau dan Aku Sama...?


Klik header untuk terjah blog Ibu Gebu

Suka tagline ni~ Cam menjawab puisi Dunia Kita Berbeza... tadi~ :)


10 comments:

Iffah Afeefah said...

tak!


berbeza itu indah

sme tp tak serupe itu menarik

aimie amalina said...

alololololo
nasib dh nak buka pose
kikiki

Pojiekyra said...

akak nie hehehhe

al_hakim said...

kita semua berbeza..

ir prof dr alia rosli said...

kueh ke tue? cantik la

warne warni

IBU GEBU said...

ehem...ehem...
cantik plak header tu dengan background warna hitam, jelouslah... kat rumah kita nampak x cantik... menci...menci...menci... (sambil hentak kaki)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tak perlu..berbeza lah br rasa seronok nak saling mengenali

el-janna said...

biarlah ade beza baru la boleh kenal. erkk cam x kena je. okbai

sergeant keroro said...

sama tapi tak serupa, itu lebih baik :)

pengemisCinta said...

memang ada bezanya, tiada yang sama didunia ini..;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.