BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 4, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #4



Since using the new one, I still cannot access that famous Android market... Gggrrr!


12 comments:

Luqeem™ said...

nanti ok la tu, take ur time ;)

Isteri Encek Bard said...

kenapa leh jadik cam tu dik

JIJI YU said...

heheh..ko kena pergi tempat yg line die mencanak tahap babun untuk mengaktifkannya

BeloG MTT said...

Ggggrrrr ! Kok gi mana jadinya begitu? Hehe

fRaMe+LenSeS said...

sabo ja la.. agagagagag

mas saari said...

hurmmmmm...kenapa ya!

b a m b a m ' s said...

psssttt..beli hp ape? hik3..

Halusinasi said...

berusaha smpai dapat!

Urban or Disaster
Jom tengok koleksi baju-baju cantik!
Anime dan filem best!
Tips Surutkan Jerawat

Suhaili Sarif said...

ececehh..da beli hp baru nampak
pergh android...hehe

Iffah Afeefah said...

hehehe sabo2

ai nmpak secara live yu gne encet tu=P

sergeant keroro said...

wah wah, untunglah handset baru~~

cik pulau said...

blurr..

sebab tak mampu nak guna tu sume..
hahaha

gigit jari jelah..=P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.