Terima Kasih Atas Doa Kamu!

August 01, 2011


Terima kasih!

Kepada yang post ucapan dan doa kat wall FB, yang hantar mesej kat henset baru, yang buat entri kat blog... Pak Cik Mat, Abang Ady, Papa Ben, Kak Ayu, Ostad JijiNad, Iffah, Udin, Aimaa, c genk, Kak Shida, CA Nadh, dan semua yang join GA...

Terima kasih untuk doa-doa kamu semua sempena hari kelahiran ni... Moga Allah makbulkan doa-doa kamu, insya'Allah...

Kepada mak...

Terima kasih kerana melahirkan saya pada tarikh ni... Dah 24 tahun saya menjadi seorang anak kepada mak yang saya sayang... Dalam 24 tahun ni, dah macam-macam perkara dan peristiwa yang berlaku... Ade yang kita lalui bersama, ada yang mak berikan saya peluang untuk hadapinya sendirian, namun mak sentiasa bagi kata-kata semangat walaupun dari jauh... Buat mak yang melahirkan saya ke dunia, ampun dan maaf dipinta seandainya sepanjang 24 tahun usia saya di dunia pernah saya mengguriskan hati mak, menyebabkan mak kecewa atau terluka... Terima kasih kerana memberikan saya peluang untuk mengenal dunia dan segala isinya hingga ke saat ini...

Terima kasih Allah...

Kematian semakin hampir...

P/S: Dengan ini, 31-7 Birthday Giveaway telah ditutup penyertaan... :)

You Might Also Like

16 Comments

  1. Okey.. dah tutup pun..
    hehehe..

    HB akak kembar..^^,
    err.. akak tak baca entry bufday sy buat pg td ea.. lalala~

    ReplyDelete
  2. x sempat lak ak join giveaway :)

    ReplyDelete
  3. aMIN.......
    suka sangat2 dgn entry kamu ini

    salam ramadhan jua utk kamu sayang...kak mohon maaf andai spjgn persahabatan kita, kak terkasar bahasa ya.

    ReplyDelete
  4. salam sunah,

    mg apabila tiba 'saat' itu kita telah bersedia, amiin...

    ramdan kareem!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir Kak! Semoga bertambah2 barokah di Bulan Ramadhan ni... ALL DA BEST!

    ReplyDelete
  6. epy besday sekali lagi:)

    salam ramadhan...

    ReplyDelete
  7. haha..akak rupanya x wish kt fb lgi.hehhehe
    sbb knon2 nk wish last2.last2 akk tertido.hehe

    bestnya dia sambut bday.weee...

    ReplyDelete
  8. hapy besday akak sunah
    may ALLAH always bless u=)

    selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  9. ceyt takder nama aku..ahah sesia aku wat n3..nampak aku tak eklast kan..ehehe

    ReplyDelete
  10. sunah....sedih dan sayu plak akak baca nya..almaklum la dah pernah jupe sunah dan pernah dgr sunah borak2 dengan mak kat telefon...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com