BLOG ENCIK SUAMI

Monday, August 1, 2011

Terima Kasih Atas Doa Kamu!


Terima kasih!

Kepada yang post ucapan dan doa kat wall FB, yang hantar mesej kat henset baru, yang buat entri kat blog... Pak Cik Mat, Abang Ady, Papa Ben, Kak Ayu, Ostad JijiNad, Iffah, Udin, Aimaa, c genk, Kak Shida, CA Nadh, dan semua yang join GA...

Terima kasih untuk doa-doa kamu semua sempena hari kelahiran ni... Moga Allah makbulkan doa-doa kamu, insya'Allah...

Kepada mak...

Terima kasih kerana melahirkan saya pada tarikh ni... Dah 24 tahun saya menjadi seorang anak kepada mak yang saya sayang... Dalam 24 tahun ni, dah macam-macam perkara dan peristiwa yang berlaku... Ade yang kita lalui bersama, ada yang mak berikan saya peluang untuk hadapinya sendirian, namun mak sentiasa bagi kata-kata semangat walaupun dari jauh... Buat mak yang melahirkan saya ke dunia, ampun dan maaf dipinta seandainya sepanjang 24 tahun usia saya di dunia pernah saya mengguriskan hati mak, menyebabkan mak kecewa atau terluka... Terima kasih kerana memberikan saya peluang untuk mengenal dunia dan segala isinya hingga ke saat ini...

Terima kasih Allah...

Kematian semakin hampir...

P/S: Dengan ini, 31-7 Birthday Giveaway telah ditutup penyertaan... :)


16 comments:

cik pulau said...

Okey.. dah tutup pun..
hehehe..

HB akak kembar..^^,
err.. akak tak baca entry bufday sy buat pg td ea.. lalala~

Luqeem™ said...

x sempat lak ak join giveaway :)

sergeant keroro said...

yeay! dah jadi orang last :P

Salim Harmanain said...

terasa saya mude sikit la hehe :)

Citarasa Rinduan said...

aMIN.......
suka sangat2 dgn entry kamu ini

salam ramadhan jua utk kamu sayang...kak mohon maaf andai spjgn persahabatan kita, kak terkasar bahasa ya.

Areef Ibn Naim said...

salam sunah,

mg apabila tiba 'saat' itu kita telah bersedia, amiin...

ramdan kareem!

fRaMe+LenSeS said...

wahhhhhh.. ;)

Adhwa Yahaya said...

Selamat Hari Lahir Kak! Semoga bertambah2 barokah di Bulan Ramadhan ni... ALL DA BEST!

FasiHaH SupiaN said...

sama-sama =____=

aimie amalina said...

weee
akak yang dah capai 24 =)

nanakimie said...

epy besday sekali lagi:)

salam ramadhan...

Suhaili Sarif said...

haha..akak rupanya x wish kt fb lgi.hehhehe
sbb knon2 nk wish last2.last2 akk tertido.hehe

bestnya dia sambut bday.weee...

Cik Asma BLuppy said...

hapy besday akak sunah
may ALLAH always bless u=)

selamat berpuasa.

Iffah Afeefah said...

yeahhh suda tue

JIJI YU said...

ceyt takder nama aku..ahah sesia aku wat n3..nampak aku tak eklast kan..ehehe

aDisH.sHidA said...

sunah....sedih dan sayu plak akak baca nya..almaklum la dah pernah jupe sunah dan pernah dgr sunah borak2 dengan mak kat telefon...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.