Wordless Wednesday #17: "Floating Widgets & Ads" - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #17: "Floating Widgets & Ads"


Printscreen dengan izin dari blog Prince91

Baca cerita di sebalik gambar di SINI...

P/S: Beliau da renovate blog... Gambar ni limited edition... :)

19 comments:

  1. HAHA...len mcm je bnyi bile cakap limited edition tu..hukhuk...thnx tau sbb tgur sy..:)

    ni entry yg sy tulis pasal alexa toolbar tu..:)
    Tips Blogging - Cara Meningkatkan Traffik Ke Blog Anda

    ReplyDelete
  2. @pRiNCe

    ahaha..nak tegur orang lain, tapi prince datang menyerah diri..terjah tengok macam tu gak... hehehe.. thanks untuk sharing ilmu malam ni.. best lakk~ :D

    ReplyDelete
  3. @NadiRah

    a'ah..da tukar... so, tak nampak da macam dalam gambar kat atas... :D

    ReplyDelete
  4. hehe.. saya paham kesulitan itu..

    ReplyDelete
  5. siyes , MK pun geram bila buka man2 blog yg ada floating widgets n ads.. nk baca entry pun payah... last2 tekan pangkah..hbs cite..

    ReplyDelete
  6. dulu akak suka gak letak floating widgets ngan ads ni tapi bila kawan2 kata menganggu kalau nk baca blog...terus buang!

    ReplyDelete
  7. banyak betul iklannya kat sidebar tu..pnuh ruang..klu jmpe yg macam ni sah nak kena pangkah..hehe

    ReplyDelete
  8. Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

    ReplyDelete
  9. kisah floating widget erk? ehh! blog owg ade ke erk? ilang ingatan laks, hahaha~

    ReplyDelete
  10. pening kalo nak bace blog cenggituh. haha :D

    ReplyDelete
  11. inilah nasib2 netbook mcm kita nie T__T

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad