BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #17: "Floating Widgets & Ads"


Printscreen dengan izin dari blog Prince91

Baca cerita di sebalik gambar di SINI...

P/S: Beliau da renovate blog... Gambar ni limited edition... :)


19 comments:

pRiNCe said...

HAHA...len mcm je bnyi bile cakap limited edition tu..hukhuk...thnx tau sbb tgur sy..:)

ni entry yg sy tulis pasal alexa toolbar tu..:)
Tips Blogging - Cara Meningkatkan Traffik Ke Blog Anda

NadiRah said...

prince tukar dh ek??huhuhu

Sunah Sakura said...

@pRiNCe

ahaha..nak tegur orang lain, tapi prince datang menyerah diri..terjah tengok macam tu gak... hehehe.. thanks untuk sharing ilmu malam ni.. best lakk~ :D

Sunah Sakura said...

@NadiRah

a'ah..da tukar... so, tak nampak da macam dalam gambar kat atas... :D

sergeant keroro said...

sempat tengok tadi, hehe XD

Hans said...

owh
dah tukar
bagus2
:-)

aiman said...

hehe.. saya paham kesulitan itu..

Iffah Afeefah said...

bgsnye la


terbauj prince

aremieroul said...

hu3..nice2.. :))

mizzkechique said...

siyes , MK pun geram bila buka man2 blog yg ada floating widgets n ads.. nk baca entry pun payah... last2 tekan pangkah..hbs cite..

Isteri Encek Bard said...

terlampau banyak sangat yer dik

Ujang9897 said...

terasa,,=)

gedek! said...

OK

mas saari said...

dulu akak suka gak letak floating widgets ngan ads ni tapi bila kawan2 kata menganggu kalau nk baca blog...terus buang!

Luqeem™ said...

banyak betul iklannya kat sidebar tu..pnuh ruang..klu jmpe yg macam ni sah nak kena pangkah..hehe

アヌム ちゃん said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

ღ p!nk veLvet ღ said...

kisah floating widget erk? ehh! blog owg ade ke erk? ilang ingatan laks, hahaha~

salemaziz said...

pening kalo nak bace blog cenggituh. haha :D

Suhaili Sarif said...

inilah nasib2 netbook mcm kita nie T__T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.