Bila Kak Ros Skodeng Entri Lama... Erk!


Baru sempat nak bukak balik blog.

Approve komen-komen.

Lepas tu nampak Kak Ros komen-komen jugak.

Tapi Kak Ros komen-komen entri dulu-dulu. Aiyakkkkkk! Segan pulakssss~ Mesti dia dah baca jugak komen-komen tajam dan panas dari bukan Anonymous tu. =.= Dulu-dulu tak tahu pun ape yang dinamakan sebagai komen-komen panas dan 'sape' Anonymous ni. Semua saya main approve ajeee. Nak cek profile blogger pun tak reti. So, sampai sekarang ada lagi komen-komen yang tak ditapis tu. Uhuk-uhuk~ Sekarang da reti, gi la jugak bukak profile diorang dan skodeng blog. Bersawang.

Rajin la pulak Kak Ros pi baca dan kongsi pandangan dia. Huhuhu... Kak Ros, Kak Ros... Sape Kak Ros ni? Huk aloh... Tak kenal ke? Rugi wooo tak kenal dia ni, baca blog dia hari-hari, saya rasa terrrrbangun jiwa ni hari-hari. Dulu saya ingat dia suka jual-jual je kat blog dia, sebab url blog dia macam nak buat bisnes aje. Tapi makin lama saya menggedik kat blog dia, saya makin jatuh cinta dengan blog Kak Ros tuuuu. Hehehe...

Kamu-kamu nak kenal tak Kak Ros ni? Yang pasti dia bukan Kak Ros dalam Upin dan Ipin... Tapi Kak Ros yang TUUUU...

16 comments:

  1. Saya tak berkesempatan lagi nak sekodeng cerita lama akak. Maaflah ye :)

    ReplyDelete
  2. serius tadi ingat kak ros upin ipin.heheheheehe

    ReplyDelete
  3. Kak Ros Niena ropanya..hihihi..akak panggil dia niena..=)

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.... adeh.. akak baru pas makan, jap lgi nk sekodeng lagi..

    Ttutup kedai ngan lebih awal tu mksudnye.. tutup opis aawal la.. blk keja hehe

    ReplyDelete
  5. komen MUSUH tdi..

    nape tak dgn dia apaaa???????

    ReplyDelete
  6. owh kak niena ea..hehe ayie suka juga baca sia yer entry..kadang2 mendidik jiwa

    ReplyDelete
  7. hah rajen betul die


    erk ai nye blog tak jtuh cnte ke

    ReplyDelete
  8. xdpt nk singgah akak..:D bru selesai uat keja n nk study :D





    p/s : dok curi tulang on9..mata da sparuh bukak :D

    ReplyDelete
  9. as salam..
    oh~ kak ros mana nih?
    hehe~ pandai ya~
    selindungkan link. hehe~
    maka dengan rasa ingin tahunya, pakcik pun mengklik ;)

    ha..maksudnya, ada blogger yang prihatin dengan entri2 lama. tak sia2 la sunah pasang linkwithin tu

    =)

    oh ya. pasal entri pakcik tu, tu mimpi.datang idea lepas si niena kata tak boleh makan ubat. haha~
    merapu sungguh

    >_<

    ReplyDelete
  10. huk alos..ingat kak ros upin ipin..aha

    ReplyDelete
  11. sunah, widget yang novelog miss ran tu, sunah guna widget apa? pakcik berkenan kat widget tu. hehe~

    dok kelik2 baca novel, terjatuh hati pada widget

    >_<

    ReplyDelete
  12. nk godek jgk la entri lama kak sunah=)

    ReplyDelete
  13. dah pernah gado dah dgn kak ros ni...hhehe...sory kak ros...hehehe

    ReplyDelete
  14. 2la.akak pun ingat kak ros ni jual jual barang je dulu.hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com