Wordless Wednesday: Sambal Spicy Mama


Alhamdulillah, rezeki menang giveaway Sambal Spicy Mama, isi form dari blog Sis Lin masa tu.

Housemate semua suka, sedap dan rangup ikan bilis dia. Lagi satu, tak terlampau berminyak. Saya pun suka walaupun pedas. Haha!


P/S: Saya dah on the way ke KL, doakan moga selamat sampai.

11 comments:

  1. nampak sedap. boleh jadi pembuka selera nie

    ReplyDelete
  2. saya kurang makanan yang pedas.. tapi diakui
    kena ada stock bekalan macam nni di dapur.. senang nak grab ehe..

    ReplyDelete
  3. semoga selamat sampai, Sun

    boleh try la nanti sambal ni

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. Akak tak menang pun..

    Tak de rezeki.. hehe

    ReplyDelete
  5. Semoga selamat perjalanannya
    hati2 memandu

    ReplyDelete
  6. makan dengan nasik panas memang mantap ni kan

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap sambal tu.. mengancam..

    ReplyDelete
  8. Crispy spicy memang selera lah makan.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com