BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 12, 2011

Blogger Cakna Kempen...

Pagi-pagi bukak laptop lagi...eh, dah tengahari! Haha! Hampeh betul! Tadi gi baca entry Trex tentang orang-orang sengal kat SB, saya setuju, mereka memang sengal! Kecuali saya! :p

Okie...malas da nak terlibat! Boleh tak nak duk diam-diam jek, tengok dan like jek...sebab nak jaga hati ni dari sakit. Huh! Trex mesti kata boleh...kan, kan, kan? Tapi...leh tahan ke? Huhu...

Da...tutup cerita tu. Meh nak update pasal kempen. Blogger yang cakna semakin bertambah, alhamdulillah. Antara mereka yang turut sama membantu menyebarkan mengenai Hari Valentine ni adalah...


Ade ke yang saya terlepas pandang? Mereka juga berkata-kata tentang Valentine's Day... Yuyu Zulaikha cumil & Amalina Yaacob...




6 comments:

athirah said...

hahhahahaha.... boleh!! tarak hal... tapi xmo join kempen tu sbb nk g sambut gak...

hehhehe.. gurau je.. :PPP

Sunah Mohammad said...

@athirah

haha! ang nak join gak trex! meh kasi pelempang satu! hakhak! :D

juga guro2...:p

Qaseh dalia adelia said...

saye mane hehe

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

jap qaseh, jap....haha~

ijam ismail said...

ijam mner?*tbe2...
haha...
good luck ye smua~~

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

heheh~ masuk la!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.