Jom Layan Gambar...

February 14, 2011


Baiklah, malam ni taknak cakap banyak...nak suh layan gambar je...

Kamal Zharif kat Chongmin Island. Gambar dia cantik~~~

Cahaya Azyla punya header. Sangat comel dan ayat pun best~

Bobo ni join KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ :D

Mujahidah Muslehah pun join gak kempen...

Dyanzjha pun join kempen jugak...

Senarai penuh mereka yang telah membantu menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ akan dipublish jam 12 malam ni, insya'Allah~ Jadi...tunggu ye~ :)


You Might Also Like

8 Comments

  1. cantik2 header mereka ... sedap mata memandang...

    ReplyDelete
  2. @Fiqas

    salam fiqas~ hehe...yang first tu bukan header tau! tu memang gambor jek...:D

    ReplyDelete
  3. sunah nak masuk entry lagi. opsss hahahahahaha

    nas janji lepas nas hbs exam nas buat entry cantik pasal sunah pulak tau

    tapi sunah kena igt kan nas tau. takut nas ni lupo.. nas pelupo sikit. hehehhehehehehehhe

    ReplyDelete
  4. as salam..
    huuhu..teringat kat header kecik saya..nak tukar.
    nak buat hader kecik yang comel tapi berisi. haha

    ;)

    ReplyDelete
  5. @...

    salam~ ok la tu..buat apa yang patut..

    ReplyDelete
  6. Sunah, kalo nak amik lagi gmbr, amik je.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com