BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 14, 2011

Jom Layan Gambar...


Baiklah, malam ni taknak cakap banyak...nak suh layan gambar je...

Kamal Zharif kat Chongmin Island. Gambar dia cantik~~~

Cahaya Azyla punya header. Sangat comel dan ayat pun best~

Bobo ni join KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ :D

Mujahidah Muslehah pun join gak kempen...

Dyanzjha pun join kempen jugak...

Senarai penuh mereka yang telah membantu menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ akan dipublish jam 12 malam ni, insya'Allah~ Jadi...tunggu ye~ :)




8 comments:

Fiqas said...

cantik2 header mereka ... sedap mata memandang...

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

salam fiqas~ hehe...yang first tu bukan header tau! tu memang gambor jek...:D

n a s r i z a k w a n said...

sunah nak masuk entry lagi. opsss hahahahahaha

nas janji lepas nas hbs exam nas buat entry cantik pasal sunah pulak tau

tapi sunah kena igt kan nas tau. takut nas ni lupo.. nas pelupo sikit. hehehhehehehehehhe

Sunah Mohammad said...

@n a s r i z a k w a n

erk~ boleh pulak gitu...:D kena ingatkan ke? ;D

... said...

as salam..
huuhu..teringat kat header kecik saya..nak tukar.
nak buat hader kecik yang comel tapi berisi. haha

;)

Sunah Mohammad said...

@...

salam~ ok la tu..buat apa yang patut..

Kamal Zharif said...

Sunah, kalo nak amik lagi gmbr, amik je.

Sunah Mohammad said...

@Kamal Zharif

okie~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.