Monday, February 14, 2011

Jom Layan Gambar...


Baiklah, malam ni taknak cakap banyak...nak suh layan gambar je...

Kamal Zharif kat Chongmin Island. Gambar dia cantik~~~

Cahaya Azyla punya header. Sangat comel dan ayat pun best~

Bobo ni join KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ :D

Mujahidah Muslehah pun join gak kempen...

Dyanzjha pun join kempen jugak...

Senarai penuh mereka yang telah membantu menyebarkan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~ akan dipublish jam 12 malam ni, insya'Allah~ Jadi...tunggu ye~ :)


8 comments:
Write Comments
  1. cantik2 header mereka ... sedap mata memandang...

    ReplyDelete
  2. @Fiqas

    salam fiqas~ hehe...yang first tu bukan header tau! tu memang gambor jek...:D

    ReplyDelete
  3. sunah nak masuk entry lagi. opsss hahahahahaha

    nas janji lepas nas hbs exam nas buat entry cantik pasal sunah pulak tau

    tapi sunah kena igt kan nas tau. takut nas ni lupo.. nas pelupo sikit. hehehhehehehehehhe

    ReplyDelete
  4. as salam..
    huuhu..teringat kat header kecik saya..nak tukar.
    nak buat hader kecik yang comel tapi berisi. haha

    ;)

    ReplyDelete
  5. @...

    salam~ ok la tu..buat apa yang patut..

    ReplyDelete
  6. Sunah, kalo nak amik lagi gmbr, amik je.

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com