Tuesday, February 1, 2011

Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita

Alhamdulillah. Dah jumpa. Tadi borak dengan Doc Aziz kat Facebook tentang krisis kat Mesir. Tengah mencari maklumat terbaru mengenai mereka. Siang tadi duk join sekali baca kat blog khas tu dengan seorang sahabiah. Malam ni, nak cari balik blog tu sebab dah tak ingat urlnya. Ni tadi gi cari balik. Alhamdulillah, dah jumpa...

Kamu-kamu yang nak tahu berita mereka, bolehlah berkunjung ke blog ni...


Blog ni baru je dibuat khas untuk update berita tentang pelajar kita di sana. Sila klik link tersebut untuk maklumat lanjut. Sekian~

Admin: Sama-sama kita doakan keselamatan mereka semua di sana, dan moga keamanan kembali menapak di bumi Mesir...ameen...



12 comments:
Write Comments
  1. sme2 lah kita doakan keselamatan mereka di sana...

    semoga rakyat Malaysia dapat pulang dengan selamat

    ReplyDelete
  2. Amin... mudah2an mereka semua selamat kat sana... ~

    ReplyDelete
  3. berita dr abg kmk cnun pdh dknya student2 m'sia@swak x pasti la..dh dikumpulkn kat rumah cgek umah.rumah abg kmk..skrg tok..dknya 14org lam serumah ya..

    http://islam-addeen.blogspot.com/2011/01/terkini-krisis-dan-darurat-di-mesir.html

    ReplyDelete
  4. @ieyba

    o..moga abang kitak n sahabat2 lain semuanya selamat dan dalam lindungan Allah sentiasa...ameen..

    ReplyDelete
  5. risaunya..kawan2 sy pun ada kt sana juga
    mudah2an semuanya selamat..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com