BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 1, 2011

Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita

Alhamdulillah. Dah jumpa. Tadi borak dengan Doc Aziz kat Facebook tentang krisis kat Mesir. Tengah mencari maklumat terbaru mengenai mereka. Siang tadi duk join sekali baca kat blog khas tu dengan seorang sahabiah. Malam ni, nak cari balik blog tu sebab dah tak ingat urlnya. Ni tadi gi cari balik. Alhamdulillah, dah jumpa...

Kamu-kamu yang nak tahu berita mereka, bolehlah berkunjung ke blog ni...


Blog ni baru je dibuat khas untuk update berita tentang pelajar kita di sana. Sila klik link tersebut untuk maklumat lanjut. Sekian~

Admin: Sama-sama kita doakan keselamatan mereka semua di sana, dan moga keamanan kembali menapak di bumi Mesir...ameen...





12 comments:

mohd zhafri said...

sme2 lah kita doakan keselamatan mereka di sana...

semoga rakyat Malaysia dapat pulang dengan selamat

anies anessa said...

harap selamat mereka di sana...

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

ameen...moga-moga gitu la...

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

ameen ya Rabb..

... said...

as salam..
syukran..

♥ manje ♥ said...

Amin... mudah2an mereka semua selamat kat sana... ~

ieyba said...

berita dr abg kmk cnun pdh dknya student2 m'sia@swak x pasti la..dh dikumpulkn kat rumah cgek umah.rumah abg kmk..skrg tok..dknya 14org lam serumah ya..

http://islam-addeen.blogspot.com/2011/01/terkini-krisis-dan-darurat-di-mesir.html

Sunah Mohammad said...

@...

salam..afwan~

Sunah Mohammad said...

@ieyba

o..moga abang kitak n sahabat2 lain semuanya selamat dan dalam lindungan Allah sentiasa...ameen..

Sunah Mohammad said...

@♥ manje ♥

ameen... :)

Salfiza said...

risaunya..kawan2 sy pun ada kt sana juga
mudah2an semuanya selamat..huhu

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

insya'Allah..ameen..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.