Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, February 1, 2011

Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita

Alhamdulillah. Dah jumpa. Tadi borak dengan Doc Aziz kat Facebook tentang krisis kat Mesir. Tengah mencari maklumat terbaru mengenai mereka. Siang tadi duk join sekali baca kat blog khas tu dengan seorang sahabiah. Malam ni, nak cari balik blog tu sebab dah tak ingat urlnya. Ni tadi gi cari balik. Alhamdulillah, dah jumpa...

Kamu-kamu yang nak tahu berita mereka, bolehlah berkunjung ke blog ni...


Blog ni baru je dibuat khas untuk update berita tentang pelajar kita di sana. Sila klik link tersebut untuk maklumat lanjut. Sekian~

Admin: Sama-sama kita doakan keselamatan mereka semua di sana, dan moga keamanan kembali menapak di bumi Mesir...ameen...



12 comments:

  1. sme2 lah kita doakan keselamatan mereka di sana...

    semoga rakyat Malaysia dapat pulang dengan selamat

    ReplyDelete
  2. Amin... mudah2an mereka semua selamat kat sana... ~

    ReplyDelete
  3. berita dr abg kmk cnun pdh dknya student2 m'sia@swak x pasti la..dh dikumpulkn kat rumah cgek umah.rumah abg kmk..skrg tok..dknya 14org lam serumah ya..

    http://islam-addeen.blogspot.com/2011/01/terkini-krisis-dan-darurat-di-mesir.html

    ReplyDelete
  4. @ieyba

    o..moga abang kitak n sahabat2 lain semuanya selamat dan dalam lindungan Allah sentiasa...ameen..

    ReplyDelete
  5. risaunya..kawan2 sy pun ada kt sana juga
    mudah2an semuanya selamat..huhu

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad