BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 11, 2011

Lagi-lagi TAK Sambut Ni!

Blog tak laku lagi? Ade lagi yang komen kat SINI. Bila baca-baca komen diorang, ada satu komen tu yang buat saya terdetik nak tulis ni. Diorang kata takde orang nak datang baca entry kat blog diorang, tapi saya tengok ramai jek yang datang malah di kalangan kawan-kawan lak tu~ Sangat best tau bila kawan-kawan yang memang kenal kita, datang baca blog kita! Mungkin diorang tak komen, tapi diorang baca gak kan? :) 

Tak macam blog saya ni...huhuhu...sedih, sedih..:(

Lagi mereka yang join kempen...sila jangan meluat baca pasal kempen aje! :D

Amalina (adikku sayang~~~ :D)
Enchek Ben (dush2! pakcik saya pun join! :p)
FAZTEE DANISHA (nama campuran! :D)
Syah (Syah ada buat 'kempen buang bayi' jugak~ baca entry dia)
Areliff (dari dia la kempen ni mula terjadik!)

Tadi saya gi blogwalking kat blog-blog yang join kempen, sambil tu jenguk satu blog ni sebab tengok title macam lain macam jek...bila bukak, wahahaha! Paknyah, kalau u tak jenguk, memang rugi! Siyes! Hahaha~ Sila jenguk SINI~ Tettt!




12 comments:

waveX said...

ujaang mmg patut tengok entri tu..

Faztee Danisha said...

thanx cz interframe kn sy dlm list joint kempen..antara medium t'baik dlm b'kempen..

Sunah Mohammad said...

@waveX

haha! memang kan!

Sunah Mohammad said...

@Faztee Danisha

sama-sama kamu~ terima kasih gak join ye~

Ujang9897 said...

wahahahahaha.....hampeh betul..

Salfiza said...

aloloo kakak kecik ni,ramai je komen kt entri kakak kecik...hihi

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

memang hampeh! :D

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

mane de..sikit macam ciput jek..:p

anies anessa said...

xsmpat lg la nk join kmpen...huhu...tanx for tagging aw...

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

takpe dear~ :)

Pendapat Syah said...

thanks tp..pembetulan..bkn kempen buang bayi..tapi kempen TAk nak buang bayi...hehhe

Sunah Mohammad said...

@Pendapat Syah

hehe..sebab tu saya letak dalam '' ;) saje jek tu~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.