BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 23, 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger


Bro Framestone buat segmen ni...


Gambar kat atas ni gambar Kyerull dengan Bro Framestone. Kyerull sekarang kat HKL. Dalam 2 @ 3 hari lagi bakal operate kakinya yang patah. Moga dipermudahkan Allah urusannya dan moga cepat sembuh. Ameen...

Nak cerita tentang sejauh mana persahabatan dibina oleh seorang blogger? Bro, rajin-rajinkan diri dengan membaca entry saya sebelum ini, ok? Hehehe...


Ia merungkai segala-galanya...

"Kami tidak pernah bersua, namun ada ikatan pada hati-hati ini..."

:)


TIADA ENTRY CAMBEST, SAYA NAK TIDO :D



28 comments:

HAJAR hasan said...

"Kami tidak pernah bersua, namun ada ikatan pada hati-hati ini..."

wah! kak sunah! terharu. ngee~ agree!!

-[miracle]- said...

eheee~
nice laa. :D

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

sayang die...:)

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

saya nak miracle dalam persahabatan saya~ ;)

bun said...

adakah temasuk tergolong sekali???

nak jugak nak jugak

athirah said...

blum rezeki trex lg nak bermesra cmni... xpe... utamakan apa yg perlu dulu.. :)

Mr. Swift said...

Baguslah korang semua ni unite. :D

fami said...

like!~ =) kawan yang baik tidak mustahil wujud dlm stiap zaman. namun kawan yang baik mmg sukar dicari terutamanya di akhir zaman

Pembawa_Wacana said...

berkawan biar seribu...kan? :)

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi sunnah..

wah........bahagiannya..semoga peesahabatan kekal selamanya..amin

iniialahaku said...

owhh..baru taw bta yg keyrull tu ptah kaki rupanya

Fiqas said...

salam sunah...

persahabatan terjalin dimana2 saja... janji ikhlas..

Sunah Mohammad said...

@bun

hehe..tentulah!

Sunah Mohammad said...

@athirah

good, macam tu la dear...FYP, FYP..junior seprogram ni~ ;)

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

swift pun unite gak~ ;)

Sunah Mohammad said...

@fami

sangat betul apa yang diperkatakan..:)

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

bercinta biar satu...;)

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

selamat pagi kak ayu...ameen..:)

Sunah Mohammad said...

@iniialahaku

ha'ah..kaki dia 'patah balik'..nak tau lebih lanjut leh tanya bro framestone eh..:)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

wa'alaikumussalam fiqas..

ikhlas pula sukar untuk kita nilai...:)

niesz said...

kyerull tu ensem..hahaha....niesz gatal!

aDisH.sHidA said...

sunah.....betul tu walau kita blm bersua muka bertentang mata...tp kita mesra....moga ia kekal http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/02/sejauh-mana-persahabatan-antara-blogger.html

efa said...

moga keyrull get well soon =)

Sunah Mohammad said...

@niesz

erk! bro, saya nak tarik balik gambor ni..:p

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

insya'Allah kakak...:)

Sunah Mohammad said...

@efa

ameen..:)

~iera nazirah~ said...

sahabat :)

Sunah Mohammad said...

@~iera nazirah~

:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.