BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 4, 2011

2011 Pada 2011


Alhamdulillah... Terima kasih kepada semua 2011 orang yang suka sakura juga~

 Jumlah komik bukanlah 2011, tapi 87 buah.
Takde pemenang, sebab tak aci betul, ada yang teka 3 jumlah dalam satu komen.
Ade tu da nak hampir sangat, 86 dia teka, tapi lepas tu dia tukar pulak. Hahaha~
Jadi, kepada yang berusaha meneka tu, terima kasih!
Kamu-kamu semua tergolong dalam 2011 di atas... ;)

P/S: Lain kali kita main yang lain, main betul-betul ye! :D


32 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty tak smpat teka la nie?.. sob4... teka apa erk sis?..;P.

thniah follower ke 2011..^.^

niena shopping2u said...

:D

alahaiii..nmpak cam bnyak haritu hehe

Hamba Ilahi said...

er, tak sempat main..

hehe..

kak sunah, saya nak tukar link blog tau.

harap sudikanlah diri..:)

sergeant keroro said...

ala, tak jauh pon. 9 jek kurang T.T

tajniah kak sunah :)

NadiRah said...

ala!!!! hurm~

Hans said...

erk
bila ekau buat teka - teki?
tak tahu pun

Juvana Episod 11

Hamba Ilahi said...

er, template saya tak mesra pembaca ke?

kat mana yang kurangnya kak?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

naper cici nmpk sgt cumil hr ni?hehe

syaimz said...

saya lah yang ke 2011...jap lagi saya unfollow then follow...haha

Подтверждаю said...

a salam..
tahniah! 2011 ;)
buktikan angka 2011
lebih bermakna dengan entri best2

=)

نور عملينا زهافيرح said...

waa , thniah :)

aimie amalina said...

hihihi...cici, nnti tolong kak sunah kire komik bebaik ye =.<

JIJI YU said...

aku cocok mata cici

mohd zhafri said...

boleh kejar ni...tak jaoh beza dah...huhu

rafiq said...

peh comel gila follower tu, saya yg ke 2012. tahun depan punya.,hehehe

Kak Aya said...

cantik kebetulan itu.

cepat e follower Sunah meningkat..macam air banjir je..sedar2 dah naik ..

Citarasa Rinduan said...

tahniah sayangku..

mmg kamu blogger hebat..

FasiHaH SupiaN said...

haaaaaaaaa melepas!!!!!! adess terasa...hehehehehe


80-90 ke 86, g 74 plak...hehehe

cici comel sgt2........!!!


tahniah angah!!!

Fiqas said...

bila masa sunah buat teka teki ni??

Mat Gebu said...

Tahniahhh sunahhh 2011 sudahh...cici tu cute kan...ingat cici-ingat jiji..wahhh pengsannn >_<

mas saari said...

bukan akak teka 87 ke? heheheeheheee

sibuk je cici tu...gigit kang!!

rosmina samin said...

Cici sangat comel ok :)

cik pulau said...

ostad jiji dah jumpa lawan cici lah..
hahaha..

mynameismy said...

tahniah sunah..;)

suhaili sarif said...

congratz sunah.waaa tb2 rasa mcm nak jadikan 2 azam tahun ni.haha
tp disebabkan akk slow and tak steady so xtau la 2011 pada 2111 kot.hehe

aizamia3 said...

comeinye meow itu..

tahniah buat followers ke 2011 itu..

msredcheesecake said...

Cik sakura,
Congrats yea....enjoy the momment...hheee

Isteri Encek Bard said...

geram kat cici lah.. tahniah dear

RedVixen said...

nak kucing ituuusss!!!!

anismelon said...

komik semalam toh ade teka teka ke..huuu..keitnggalan ketapi tanah melayu anis nie..

tamlegend said...

ramainya y komen...tak reti dah nak komen apa...aku tak teka pun komik tu hari...tak tau lak nak kena teka...hehehe

Iffah Afeefah said...

tahniah

tk smpat teka werk

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.