2011 Pada 2011

July 04, 2011


Alhamdulillah... Terima kasih kepada semua 2011 orang yang suka sakura juga~

 Jumlah komik bukanlah 2011, tapi 87 buah.
Takde pemenang, sebab tak aci betul, ada yang teka 3 jumlah dalam satu komen.
Ade tu da nak hampir sangat, 86 dia teka, tapi lepas tu dia tukar pulak. Hahaha~
Jadi, kepada yang berusaha meneka tu, terima kasih!
Kamu-kamu semua tergolong dalam 2011 di atas... ;)

P/S: Lain kali kita main yang lain, main betul-betul ye! :D

You Might Also Like

32 Comments

  1. zaty tak smpat teka la nie?.. sob4... teka apa erk sis?..;P.

    thniah follower ke 2011..^.^

    ReplyDelete
  2. :D

    alahaiii..nmpak cam bnyak haritu hehe

    ReplyDelete
  3. er, tak sempat main..

    hehe..

    kak sunah, saya nak tukar link blog tau.

    harap sudikanlah diri..:)

    ReplyDelete
  4. ala, tak jauh pon. 9 jek kurang T.T

    tajniah kak sunah :)

    ReplyDelete
  5. erk
    bila ekau buat teka - teki?
    tak tahu pun

    Juvana Episod 11

    ReplyDelete
  6. er, template saya tak mesra pembaca ke?

    kat mana yang kurangnya kak?

    ReplyDelete
  7. saya lah yang ke 2011...jap lagi saya unfollow then follow...haha

    ReplyDelete
  8. a salam..
    tahniah! 2011 ;)
    buktikan angka 2011
    lebih bermakna dengan entri best2

    =)

    ReplyDelete
  9. hihihi...cici, nnti tolong kak sunah kire komik bebaik ye =.<

    ReplyDelete
  10. boleh kejar ni...tak jaoh beza dah...huhu

    ReplyDelete
  11. peh comel gila follower tu, saya yg ke 2012. tahun depan punya.,hehehe

    ReplyDelete
  12. cantik kebetulan itu.

    cepat e follower Sunah meningkat..macam air banjir je..sedar2 dah naik ..

    ReplyDelete
  13. tahniah sayangku..

    mmg kamu blogger hebat..

    ReplyDelete
  14. haaaaaaaaa melepas!!!!!! adess terasa...hehehehehe


    80-90 ke 86, g 74 plak...hehehe

    cici comel sgt2........!!!


    tahniah angah!!!

    ReplyDelete
  15. bila masa sunah buat teka teki ni??

    ReplyDelete
  16. Tahniahhh sunahhh 2011 sudahh...cici tu cute kan...ingat cici-ingat jiji..wahhh pengsannn >_<

    ReplyDelete
  17. bukan akak teka 87 ke? heheheeheheee

    sibuk je cici tu...gigit kang!!

    ReplyDelete
  18. ostad jiji dah jumpa lawan cici lah..
    hahaha..

    ReplyDelete
  19. congratz sunah.waaa tb2 rasa mcm nak jadikan 2 azam tahun ni.haha
    tp disebabkan akk slow and tak steady so xtau la 2011 pada 2111 kot.hehe

    ReplyDelete
  20. comeinye meow itu..

    tahniah buat followers ke 2011 itu..

    ReplyDelete
  21. Cik sakura,
    Congrats yea....enjoy the momment...hheee

    ReplyDelete
  22. nak kucing ituuusss!!!!

    ReplyDelete
  23. komik semalam toh ade teka teka ke..huuu..keitnggalan ketapi tanah melayu anis nie..

    ReplyDelete
  24. ramainya y komen...tak reti dah nak komen apa...aku tak teka pun komik tu hari...tak tau lak nak kena teka...hehehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com