BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 24, 2011

23 Julai 2011


Alhamdulillah...

Sampai rumah sudah.

Penat. Tapi terkenang-kenang.

Terima kasih untuk masa-masa kamu semua yang sanggup mengusung diri ni ke sana, ke mari dalam dua tiga hari ni. Tak sangka boleh jumpa juga akhirnya. Dah lama tunggu saat-saat macam ni, berjumpa secara realiti dengan insan-insan yang amat saya senangi di dunia maya. Alhamdulillah, apa yang dirancang selari dengan rancanganNya, untuk mempertemukan kita dalam masa yang sangat singkat dan padat.


Dak Mucuk, Kakak Kecik, Aimaa, Kak Elly, Iffah, Along Tomok, Pak Cek Biola, Hisham Si Gajus, Kirin, Dek Nasz, CA Nadh, Abang Kecik, Gaven, Pikar dan lain-lain yang dijenguk sekejap kat gath SB...

Terima kasih semua...

Mengharapkan agar dari pertemuan yang singkat ni, ukhwah yang sedia terjalin semakin erat bertaut... Ameen...


26 comments:

bersama kak Es said...

kenape blur kan muka chomellll ituuuuu!!

forever love said...

terima kasih sebab datang event atq..

fRaMe+LenSeS said...

betul la boss. terkenang2.. T.T

Iffah Afeefah said...

ermm sedih la tgk gamba..

rindu sudahhh

ps: cm rupe antu lak kan 3 org tu=P

NadiRah said...

hahaha!!!
comel muka akak bile diblurkan..
huhuhu...

untunglah dpt bersama yg tersayang~
hik3

Hanis MY said...

bestnya gathering!

putERi-kAtEk said...

kenapa pic sy tak ada??

sergeant keroro said...

hehe, kenapa diblurkan muka tu?? muka sape tu?? hehe XD

p/s : yang pastinya kak sunah, 2 lagi tak kenal :P

Kalamhati said...

Alaa tak aci muka awak tak nampak..huhu

Bestnyeee..

aimie amalina said...

waaaaa..besnye! =)

アヌム ちゃん said...

ehh main blur2 pulak ye..heee

suhaili sarif said...

ukhuwah fillah
alhamdulillah
thanx sunah :)

Citarasa Rinduan said...

sunnah........
bestnya, knp kak tau ada gather2..
alahai..
jeles2x

FasiHaH SupiaN said...

hmmmm......sure seronok........

~Kirin Selama Perak~ said...

<--teringin bergambar ngan kak sunah~

Muslimah Optimis said...

iffah... macam antu ek?? antu yang cute kan..hihi

azila said...

Sunah..lom cukup korum lg tu 3 muka diblurkan, sbb kalo ader k.zla baru ok..4 muka diblurkan..heheh

Syahir Ramli said...

ni mst wajah eksklusif astro neyh..smpi nk kne blurkn mke tu plak...hihihi

::contengan hati::)) said...

best nye bila nak dpt join mcm ni kan ;)

lieynanilaz said...

sungguh jeles tau tengok korang leh geder2 gini...mencikk..haha..

rosmina samin said...

kenapa mesti blur..kenapa? hehehe

cik pulau said...

uhukk..uhukk..
jelez teramat...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hurm...
tgk pun tau korang seronok bertemu

b a m b a m ' s said...

awat muka blurrrr... :P

aDisH.sHidA said...

semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berkekalan hingga akhir hayat....

SoLy SoLicious said...

jumpa kawan2, bestnye.... knp kt sebelah tu blur?? hmmm

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.