Sunday, July 24, 2011

23 Julai 2011


Alhamdulillah...

Sampai rumah sudah.

Penat. Tapi terkenang-kenang.

Terima kasih untuk masa-masa kamu semua yang sanggup mengusung diri ni ke sana, ke mari dalam dua tiga hari ni. Tak sangka boleh jumpa juga akhirnya. Dah lama tunggu saat-saat macam ni, berjumpa secara realiti dengan insan-insan yang amat saya senangi di dunia maya. Alhamdulillah, apa yang dirancang selari dengan rancanganNya, untuk mempertemukan kita dalam masa yang sangat singkat dan padat.


Dak Mucuk, Kakak Kecik, Aimaa, Kak Elly, Iffah, Along Tomok, Pak Cek Biola, Hisham Si Gajus, Kirin, Dek Nasz, CA Nadh, Abang Kecik, Gaven, Pikar dan lain-lain yang dijenguk sekejap kat gath SB...

Terima kasih semua...

Mengharapkan agar dari pertemuan yang singkat ni, ukhwah yang sedia terjalin semakin erat bertaut... Ameen...

26 comments:
Write Comments
  1. kenape blur kan muka chomellll ituuuuu!!

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab datang event atq..

    ReplyDelete
  3. ermm sedih la tgk gamba..

    rindu sudahhh

    ps: cm rupe antu lak kan 3 org tu=P

    ReplyDelete
  4. hahaha!!!
    comel muka akak bile diblurkan..
    huhuhu...

    untunglah dpt bersama yg tersayang~
    hik3

    ReplyDelete
  5. hehe, kenapa diblurkan muka tu?? muka sape tu?? hehe XD

    p/s : yang pastinya kak sunah, 2 lagi tak kenal :P

    ReplyDelete
  6. Alaa tak aci muka awak tak nampak..huhu

    Bestnyeee..

    ReplyDelete
  7. ukhuwah fillah
    alhamdulillah
    thanx sunah :)

    ReplyDelete
  8. sunnah........
    bestnya, knp kak tau ada gather2..
    alahai..
    jeles2x

    ReplyDelete
  9. iffah... macam antu ek?? antu yang cute kan..hihi

    ReplyDelete
  10. Sunah..lom cukup korum lg tu 3 muka diblurkan, sbb kalo ader k.zla baru ok..4 muka diblurkan..heheh

    ReplyDelete
  11. ni mst wajah eksklusif astro neyh..smpi nk kne blurkn mke tu plak...hihihi

    ReplyDelete
  12. best nye bila nak dpt join mcm ni kan ;)

    ReplyDelete
  13. sungguh jeles tau tengok korang leh geder2 gini...mencikk..haha..

    ReplyDelete
  14. kenapa mesti blur..kenapa? hehehe

    ReplyDelete
  15. uhukk..uhukk..
    jelez teramat...

    ReplyDelete
  16. hurm...
    tgk pun tau korang seronok bertemu

    ReplyDelete
  17. semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berkekalan hingga akhir hayat....

    ReplyDelete
  18. jumpa kawan2, bestnye.... knp kt sebelah tu blur?? hmmm

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com