23 Julai 2011

July 24, 2011


Alhamdulillah...

Sampai rumah sudah.

Penat. Tapi terkenang-kenang.

Terima kasih untuk masa-masa kamu semua yang sanggup mengusung diri ni ke sana, ke mari dalam dua tiga hari ni. Tak sangka boleh jumpa juga akhirnya. Dah lama tunggu saat-saat macam ni, berjumpa secara realiti dengan insan-insan yang amat saya senangi di dunia maya. Alhamdulillah, apa yang dirancang selari dengan rancanganNya, untuk mempertemukan kita dalam masa yang sangat singkat dan padat.


Dak Mucuk, Kakak Kecik, Aimaa, Kak Elly, Iffah, Along Tomok, Pak Cek Biola, Hisham Si Gajus, Kirin, Dek Nasz, CA Nadh, Abang Kecik, Gaven, Pikar dan lain-lain yang dijenguk sekejap kat gath SB...

Terima kasih semua...

Mengharapkan agar dari pertemuan yang singkat ni, ukhwah yang sedia terjalin semakin erat bertaut... Ameen...

You Might Also Like

26 Comments

  1. kenape blur kan muka chomellll ituuuuu!!

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab datang event atq..

    ReplyDelete
  3. ermm sedih la tgk gamba..

    rindu sudahhh

    ps: cm rupe antu lak kan 3 org tu=P

    ReplyDelete
  4. hahaha!!!
    comel muka akak bile diblurkan..
    huhuhu...

    untunglah dpt bersama yg tersayang~
    hik3

    ReplyDelete
  5. hehe, kenapa diblurkan muka tu?? muka sape tu?? hehe XD

    p/s : yang pastinya kak sunah, 2 lagi tak kenal :P

    ReplyDelete
  6. Alaa tak aci muka awak tak nampak..huhu

    Bestnyeee..

    ReplyDelete
  7. ukhuwah fillah
    alhamdulillah
    thanx sunah :)

    ReplyDelete
  8. sunnah........
    bestnya, knp kak tau ada gather2..
    alahai..
    jeles2x

    ReplyDelete
  9. iffah... macam antu ek?? antu yang cute kan..hihi

    ReplyDelete
  10. Sunah..lom cukup korum lg tu 3 muka diblurkan, sbb kalo ader k.zla baru ok..4 muka diblurkan..heheh

    ReplyDelete
  11. ni mst wajah eksklusif astro neyh..smpi nk kne blurkn mke tu plak...hihihi

    ReplyDelete
  12. best nye bila nak dpt join mcm ni kan ;)

    ReplyDelete
  13. sungguh jeles tau tengok korang leh geder2 gini...mencikk..haha..

    ReplyDelete
  14. kenapa mesti blur..kenapa? hehehe

    ReplyDelete
  15. uhukk..uhukk..
    jelez teramat...

    ReplyDelete
  16. hurm...
    tgk pun tau korang seronok bertemu

    ReplyDelete
  17. semoga ikatan ukhwah antara kita akan terus berkekalan hingga akhir hayat....

    ReplyDelete
  18. jumpa kawan2, bestnye.... knp kt sebelah tu blur?? hmmm

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com