TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Friday, July 1, 2011

31-7 Birthday Giveaway!



Okie, ni GA gabungan dengan beberapa orang blogger yang saya kenal dalam dunia blog ni... Yang istimewanya kami semua punya tarikh lahir yang sama. Hehehe... Jadi kami adalah kembar empat yang lahir pada tahun berbeza-beza. Erk! Camtu panggil kembar gak ke? Tak kisahlah! Janji sama tarikh! Macam kat bawah...

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990

Untuk GA ni, hadiah untuk 12 orang pemenang akan disumbangkan oleh keempat-empat blogger kat atas ni, dan 2 orang pemenang lagi hadiahnya akan disumbangkan oleh Jalut Norfanil.com. So, 14 pemenang akan dipilih. Kalau ada lagi yang nak menyumbang, boleh jugak~~~ :D Hadiah-hadiahnya akan diupdate di mana-mana blog blogger di atas nanti yeee...

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yang INI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan.
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam. So, pe tunggu lagi~

66 comments:

Tea said...

best!! nt tea nk join ni, Insyaallah.. kena tgu internet gegeh berlari dlu.. skg ni tgh jd kura2.. -..-

cik Dil said...

dil 17.7..xley masok senarai ke..hihii..ni kembar bulan..

suri solehah said...

wah GA..boleh join ni..sunah lahir bulan julai ye

K O R I E said...

korie comperm nak join sbb ada kak sunah dan yg lain^^.. oke. nt kita buat. wah kembar 4 org skali.. best ni. msti diorang ni diingati stiap kli smbut bufday.

niena shopping2u said...

wajib join ni :)

niena shopping2u said...

wah.. tarikh yg sama :)

Jalut said...

saya lahir bulan 7 gak.. 8hb 7... coming soon.. hehehe..

JIJI YU said...

nak pikir jap..

Подтверждаю said...

=)

siti kektus said...

eh, kite sama la kak, tapi bila di buang no 1 tu la. hehe ;)

fida said...

nak join. Esok fida buat entry.

On gune hp nie. Laptop rosak. Esok nk pinjam laptop mama. :)

FasiHaH SupiaN said...

wahhhh~~~


hehehehe


akan join.hihihi

Ibnu isa said...

kalau family bleh x.. heee

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

niena shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

kt situ dh paste.. tpi nk paste gk kt sini :)

Alya Esprézzo said...

kak sunaaaaaaaaaaah, alya 30 tak boleh senaraikan ke? wahahaahah :P

pRiNCe said...

kalau prince lahir 31 julai 1991 boleh join gak?hehe..:)

cik pulau said...

weewiitttt..^^,

niena shopping2u said...

lgu tu mmg best :)
akak suka smua lgu imran ..arwah dlu pn suka jgak :)

::blog anak jawer:: said...

sanah helwah n hepy bufday ye kak sunah..

sergeant keroro said...

hehe, tak pernah bertuah dalam GA T.T

gadis melayu said...

ngeeeeee~>_<

efa nur said...

waahhh..bestnye same tarikh lahir.. jeles i..hikhik nak join..!! :D

~hepy becoming befday to u all~ :D
Jom Terjah Sini :)

efa nur said...

HAPPY BIRTHDAY to
kak sunah, cik pulau, ciKali, & gadis melayu :)

jemput singgah baca ucapan..hehe:D

http://efagurlz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

نور عملينا زهافيرح said...

nk join ! nak join ! :)

suhaili sarif said...

weehuhuuuu..kembars rupanya semua.hehe
sweet btul tarikh sama.hihi
okies..kak elly join ya sunah!!!

p/s: nak adiah bestday x??? :D

Lelaki Ini said...

bufday saya bulan 7 juga!
tp 4/7

Isteri Encek Bard said...

Insya Allah ti akak join yer dear

Faaein Talip Roy said...

perghhh... korang lahir 31 Julai...

eden plak lahir 1 Julai...

nak joinnnnn... hahaha.. memandangkan takde sesapa bagi adiah kat eden... jadi berharap bonarlah dapat adiah dari GA ni.. hahaha..

Cik Meifaa' said...

diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

アヌム ちゃん said...

ramainya kembar..heeeee~

qasehraihan said...

uitttt...mcm best je ni..hehe

sunnah..

entry panas hati lagi..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

mynameismy said...

wah syioknyeeee!!!

my lahir 16 julai!;)

merahitujambu said...

menarik nih!!

Alisya said...

@Alya Esprézzo alya, kita sama lah...30 hb jugak..hehe

WARDAH ALISYA

Iffah Afeefah said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

NadiRah said...

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html


siap!!! ^^

dAk EyTy ThOmeL said...

ok da siap...

http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

♥EiDaEiRaFiZie♥ said...

join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

tq

muz said...

Saya join ye Cik Sunah Sakura

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

tiefazatie said...

ifa dh join!hihi

nur said...

NUR JOIN YE SUNAH..

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

nurhafiz2009@yahoo.com

Cheq Sue said...

happy birthday julai...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Adek Pijat said...

http://almost-about-me.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

cik pulau said...

wahhhh..
memang besar tu..
kalau salah paste lagi tak tahu lah...
hahaha

SentuhanSofea said...

heppy besday all of u..dear...may god bless u always...

CiKaLi said...

cambest je.. akak.. sy nak join leh ??

Frommetoyou GA said...

join ye..

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Hans said...

insyaallah
kalau sempat den join :-)

Juvana Episod 11

Pojiekyra said...

kora-kora lagi laju dr line kyra akak hahhahaha

ashafanie said...

pagi esok join...

Hans said...

sudah join
yehaaaaaaaaa

Nadya O'Conner said...

nadia join...:)

dayangkueffazulaikha said...

saya lahir 30 july. hehehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

sama tahun rupanya kita....hihihiii.....

logorithm said...

SMTI. :-)

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!

Sis-Lin said...

eh eh cmne leh terlepas ni..nsb hrni bru 11hb hahahah sempat lg..sat2 nak bt entry..muahahahahahahaha

:p

Sis-Lin said...

Kita dah SIAP dah tu...dh link kat SANA tu..tp saja nak LINK jugak kat sini..hahahahahha

http://linmdnoor.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

bexraz said...

dah join =)...

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

Cik Farah said...

yeahhhhh! farah join! jemput bce ehh kak sunah :)

http://ceriteracikfarah.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

btw, farah dah link dah kt blog cik pulau :)

buyat(bebola tomato) said...

selamat hari pembesaran

oja_alia said...

http://misscenonettt.blogspot.com/2011/07/31-7-birthday-giveaway.html

selamat hari jadi!

aquatwins932 said...

salam kunjungan dari saya.. follow blog ni :D

CiKaLi said...

ingt.. jgn salah paste komen yee...

tomato said...

dah join kak sunah ! ^^

sorfiena said...

kita sama , kita sama :D
31 julai ^___^

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.