BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, July 6, 2011

Bizi Jugak Macam Bobott


Takde update.

Sebab bizi. Bobott pun bizi.

Pi SANA kalau nak tau kenapa bizi.

Tapi sekarang da tak bizi sangat, tengah blogwalking ke blog kamu-kamu semua~ ^_^


22 comments:

Isteri Encek Bard said...

cantiknyer kek aprikot kamu....

mynameismy said...

pergh terliuq...-.-'

niena shopping2u said...

bizi ye... :D

Cik Asma BLuppy said...

sedap2...

Подтверждаю said...

as salam..
wah! terliuq pakcik. haha~
baguih. boleh pinjam resepi buat alasa perut. ekeke~

eh ya ke blogwalking?~
kat blog pakcik tada pun?

bila jiji dan yang lain, update, laju je komen depa. wlaupun entri pakcik baru update atas depa.
jeles pakcik
hoho~

jangan ambil hati pula.
pakcik gurau je. haha~

=p

NadiRah said...

t masok sem masakkan utk nad yer.. ^^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bizi ye..

i pun bizi juga...bizi body..hehehehe

CikMiMiey said...

alamak .. terliur sudah ni =.=' huhu

mama comel said...

wah..sedapnya..apsal hari ni banyak jumpa maknan kt blog2 eh...

nuruashia ♥ said...

opocot....:P

risa said...

bz jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

waN Mohd Salim said...

ahakssss ps bisy gak ni .. nge3

Miscellaneous Smiles said...

bobot tu apa..??

sy pun bizi gak..=D

peh pnt kot

niena shopping2u said...

hehehe.. akak tau, sbb aritu trtgk sunah 'mengkomen' entri die hehe.. syyyyy! jgn ckp kt sesapa !

mas saari said...

patutlah bizi...

aizamia3 said...

sedap.. nak banyak2 boleh..?

kiera'sakura said...

kak sunah nak... weeee ~~

sergeant keroro said...

pos rumah boleh?

eh eh, pos ke rumah :P

Iffah Afeefah said...

wahhh bizi sgtla

sme la kite

mekasih awk

JIJI YU said...

dasat nye ko ..

FasiHaH SupiaN said...

rajinnyeeee....

suhaili sarif said...

ni da macam derhaka kat SSS je?
haha..cian SSS.hehehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.