BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 23, 2011

Dapat Hadiah Besday Awal...



Tak sangka dapat hadiah besday awal... Pandai ye kak Elly~ Sangat-sangat suka hadiah tuuuu!!!! (dan pembalutttt hadaih tuuu jugakkkkk!!!!)

Lepas ni keje membaking ajeeee lahhhhh! Hahaha~

Terima kasih banyak-banyak kak Elly...

Terima kasih jugak kepada semua orang...untuk hari ni... :)

P/S: Cer teka ape istimewanya pembalut hadiah tuuu...


24 comments:

aimie amalina said...

sakura!!!!

hehehe

Muslimah Optimis said...

pembalut bunga sakura..yeeee saya teka betul.. nak hadiah jugak..hihi

mas saari said...

sampul sakura...cantiklah!

fRaMe+LenSeS said...

sonok la boss daapt hadiah,.

Rozuan Ismail said...

amboi,seriously seronok dapat jumpa akak face to face,baik orgnya.huhu

Anies Anessa said...

pembalut ada bunga sakura..btw dapat hadiah apa ek?hehe

sergeant keroro said...

saya suka sakura, hee~ <3

JIJI YU said...

haha arabic tuu

FasiHaH SupiaN said...

bunga sakura...

Kalamhati said...

sakuraaa!!hehe

al-lughatul arabiyyah gitu ucapan dia..hehe

suhaili sarif said...

waaa...segan segan...
terima kasih banyak2 sunah..
selamat membaking ya
nanti kami nak makan masa raya nanti.ehehe
semoga sunah membesar dengan sihat dan kuat ya.hihi

cik pulau said...

bunga sakura.. lalala~


alaaa.. akak da dapat adiah..
sy xdapat pn lagi..
hishh..
xde ke orang nak bagi sy ni.
hahahaa

cucu umie said...

pembalut tu ada bunga sakura..betol tak??? hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh pembalut bunga kesukaan adik.mesti suka kan?

Citarasa Rinduan said...

tahniah dik..

mmg cun.............. sakura

~Kirin Selama Perak~ said...

untunglaaaa..
kekekeke~

Dea said...

bunga sakura..!!.. pa adiah ya tek?/.. hehe

ariana's said...

Sampul hadiah pun sakura ye.. anyway..bila birthdaynya? akak ucapkan sanah helwa juga buat sis ye..:)

logorithm said...

Dapat hadiah buku resipi bikin kek ker? Lepas nih ada lah yang hadiahkan Cik Sunah oven. Boleh lah bikin kek dalam bilik ye nanti? Hehe...


Terbaru dari Logokoko:

[U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

[13PG] Kemalangan ngeri di tapak binaan

[13SX] Makcik bertudung labuh KENTUT dalam lift!

Luqeem™ said...

bunga sakura tu eh..wah bestnya dpt hadiah awl..hehe..

Syahir Ramli said...

wow! arabic cmpor korea wishnye tu...hihi

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Iffah Afeefah said...

yeah sampul sakura sgt comel

jeles hehe

ps: Sunah pun byk cakap cm nadh=P

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

hye~ singgah sini~ salam kenal~:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.