BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 5, 2011

Dulu, Hati Pernah Berkecai Macam Ni...




Alamak tak nampak, pi baca kat SANA...


JOM TERJAH ENTRI CONTEST CAMBEST DENGAN HADIAH LUMAYAN!


23 comments:

fa said...

^^

sergeant keroro said...

hehe, dah baca tadi. XD

::blog anak jawer:: said...

dtg sini lg... Betul la..makin lme makin siket tulisan kt entry akak..hehe..dh bc dah td..hehe

syaimz said...

taknak baca~~ haha

gedek! said...

lain kali pakai hati plastik....

jatoh tak pecah

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..comel je entri ni =)
hati boleh kita renovate. tapi, masa silam, kita tak boleh renovate.

tapi kita boleh sembunyikannya dengan yang baru ;)

ia tak dapat dibuang, ia akan kekal dengan perjalanan hidup yang pernah kita lalui walaupun kita mengakui ia telah dibuang dari minda.

sesungguhnya rahsia otak manusia ni, masih terlalu jauh untuk kita ketahui =)

contest? 24 jam? erk. patah jari pakcik nanti. join jika mampu thanks ;)

oh ya! link pautan berkaitan yang dr jungle kat entri bawah ni, buat tu macam mana? pakcik selalu buta, tak jadi2. athirah trex buatkan jadi lak. ahh.pening2.

ada jawapan? huhu..dah google dan ikut tutorial yang ada. tak jadi juga

>_<

zuwaidah said...

nice entry...suka

Sunah Sakura said...

@Подтверждаю

tak tahu macam mana, tiba2 ada.. hahaha

niena shopping2u said...

penah patah hati ke dik oi

NadiRah said...

sob3....x nmpk tulisan..huhu

syarifahsidrus said...

eh2? terharu..thanks :)

Cik Aqilah Wardah said...

gelap! gelap!! pinjam lampu jaaapppp.. ^_^

suhaili sarif said...

hehe..ingatkan sunah punya hati :p

mynameismy said...

erk.. klik sane baru nmpk..;D

AI said...

T_T...tumpang sedey...

rafiq said...

alamak tak nampak pulak..kekeke..
ok sudah baca.. sangat menarik..
kita dapat Allah, kita akn dapat segalanya..

Anies Anessa said...

lukisan comel tp tak jelas la pulak

heee

JIJI YU said...

nanti aku bace petang ni leh tak.

FasiHaH SupiaN said...

tk nampak..nak pi terjah....

Iffah Afeefah said...

erk

ingtkan yu

Pojiekyra said...

wuuuu sedihhh :(

azila said...

sunah..skang hati tu dah bercantum balik ek?heheh..

siti kektus said...

adoi. mana suis lampu ni kak? kasi terang siki. hehe ;)

dah p tengok. ehem. ada pape ke kak? bekecai2 ni. ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.