BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 26, 2011

GIVEAWAY : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari PHUKET


Klik header kacak neh (header je okehhh...) kalo nak join~

Entri yang saya suka eks? Ada banyakkkkkkk, tapi salah satunya yang NI lerr... Sila klik laju-laju! :p Suka sebab comel je entri tu, tak sangka lak jiran saya ni boleh fikir entri sampai sebegitu kreatif sekali... :D

Tapi saya suka gak kat satu entri ni... (tak kira, nak gak lebih dari satu!) Yang NI... Sebab... Ade nostalgia kat situ kot no~ Hehehe... Err.. Yang NI pun... Buat saya terkedu jugak baca... Err...

Sape nak join, cepat-cepat klik header tu!


12 comments:

Iffah Afeefah said...

ye huuuuu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck adik

NadiRah said...

klik header x kuar link pon.. -.-

tamlegend said...

cepat2 la kawin sunnah yer...he

abazilah said...

hye , blogwalking jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

mynameismy said...

klik header tak direct ke entry ady pun.. kuar image besar..-.-'

suhaili sarif said...

sunah,gmbr 2 x direct ke entry en ady.huhu

wah agak2 ada rezeki lg x dpt GA kali ni.hehe

mynameismy said...

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/07/kite-nak-berkenalan-dengan-cici-boleh.html

zuwaidah said...

header kacak yeeee..hheheheheehe jgn ler malu nak terus terang...

Pojiekyra said...

good luck akak!!! :D

cik pulau said...

join jugak.. hehe..
kali ni nak dapat yg phuket..
yang bandung dah melepas..

Fiqas said...

good luck sunah..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.