BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, July 12, 2011

Ini Bukan Puisi


Pushing up Daisies by *Joe-Lynn-Design on deviantART

Nikmatilah gambar ni...
Idea tengah kering...
Internet slow...
Nak blogwalking pun takleh sangat...
Nak setup weblog tu pun takleh...
Nak jejak blog kamu-kamu apetah lagi...
Nak baca entri boleh berbulu telinga menunggu...
Taknak lah jadi macam Cici...

Sabar eks Sunah Sakura...
Kita buat esok ye...

Ini bukan puisi...

Erk!
Tiba-tiba rindu...!
Sampai bila agaknya...
Senja berlabuh...?


20 comments:

..cik gugu.. said...

hahaha telinga berbulu mcm cici ;)

Dzarief Zuhdi said...

senja yang malap..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

setiap hari senja itu pasti akan berlabuh.. sehinggalah tiba ke penamatnya...

H.J said...

best apa kalo internet slow..hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

pnah tak cuba2 gunting bulu kt teling acici?
ha.. rindu kt sape ni?ehem..tersedak lak.. nk minum air lah..~~~

vampire's lovex said...

cantik gilak gambar,,,

rndu sampai bila-bila... hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

owh.. adik ps yer.. erm...

Rafidah Farhana said...

Takpe kak, esok masih ada :)

JIJI YU said...

ghaha konon le tu kering idea..esok berlambak

siti kektus said...

hehe, siapakah yg di rindui tu akk. ;)

senyumSOYA said...

takot berbulu telinga tunggu ya kak sunah..heheh..

sian cici..^^!

::blog anak jawer:: said...

selalu mcm tu..idea kering n intrnet buat hal..tp kalau akak post 1 word skalipun ad org nk baca pnye..hehe

Подтверждаю said...

as salam..
oo..masalah blogwalking..
ok, gunakan teknik masking.

tambah /?m=1 atau ?m=1 pada hujung url. teknik yang baru kita kenali sebagai versi mobile. tang yang hujungnya html, tek perlu ada simbol yang ni /

oh ya. untuk wordpess, fungsi ni tak support. tiada tetapan masking cara ni. ada caranya, tapi agak leceh.

=)

aimie amalina said...

heee..sabo jela ye.. =p


(lily2..pas ni boh bunge lily eh..hee)

Iffah Afeefah said...

ermmm ai jugak merindu

tertnye juga bila rase ini akn berakhr

FasiHaH SupiaN said...

sabar kak sabar....nanti beli bband yg kuota lgi besaq eh..hehe

cik pulau said...

ahahaha..
rilekss..
cool...^^,

msredcheesecake said...

Cik sakura,
Bukan puisi ker? Cam puisi yang hebat jer...hheee

suhaili sarif said...

wah bukan puisi pun boleh dijadikan tajuk entry.hehe

bila nak tulis puisi lagi sunah?

sergeant keroro said...

bukan puisi pon dah jadi puisi :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.