Ini Bukan Puisi

July 12, 2011


Pushing up Daisies by *Joe-Lynn-Design on deviantART

Nikmatilah gambar ni...
Idea tengah kering...
Internet slow...
Nak blogwalking pun takleh sangat...
Nak setup weblog tu pun takleh...
Nak jejak blog kamu-kamu apetah lagi...
Nak baca entri boleh berbulu telinga menunggu...
Taknak lah jadi macam Cici...

Sabar eks Sunah Sakura...
Kita buat esok ye...

Ini bukan puisi...

Erk!
Tiba-tiba rindu...!
Sampai bila agaknya...
Senja berlabuh...?

You Might Also Like

20 Comments

  1. hahaha telinga berbulu mcm cici ;)

    ReplyDelete
  2. setiap hari senja itu pasti akan berlabuh.. sehinggalah tiba ke penamatnya...

    ReplyDelete
  3. best apa kalo internet slow..hahaha

    ReplyDelete
  4. pnah tak cuba2 gunting bulu kt teling acici?
    ha.. rindu kt sape ni?ehem..tersedak lak.. nk minum air lah..~~~

    ReplyDelete
  5. cantik gilak gambar,,,

    rndu sampai bila-bila... hehe

    ReplyDelete
  6. ghaha konon le tu kering idea..esok berlambak

    ReplyDelete
  7. hehe, siapakah yg di rindui tu akk. ;)

    ReplyDelete
  8. takot berbulu telinga tunggu ya kak sunah..heheh..

    sian cici..^^!

    ReplyDelete
  9. selalu mcm tu..idea kering n intrnet buat hal..tp kalau akak post 1 word skalipun ad org nk baca pnye..hehe

    ReplyDelete
  10. as salam..
    oo..masalah blogwalking..
    ok, gunakan teknik masking.

    tambah /?m=1 atau ?m=1 pada hujung url. teknik yang baru kita kenali sebagai versi mobile. tang yang hujungnya html, tek perlu ada simbol yang ni /

    oh ya. untuk wordpess, fungsi ni tak support. tiada tetapan masking cara ni. ada caranya, tapi agak leceh.

    =)

    ReplyDelete
  11. heee..sabo jela ye.. =p


    (lily2..pas ni boh bunge lily eh..hee)

    ReplyDelete
  12. ermmm ai jugak merindu

    tertnye juga bila rase ini akn berakhr

    ReplyDelete
  13. sabar kak sabar....nanti beli bband yg kuota lgi besaq eh..hehe

    ReplyDelete
  14. Cik sakura,
    Bukan puisi ker? Cam puisi yang hebat jer...hheee

    ReplyDelete
  15. wah bukan puisi pun boleh dijadikan tajuk entry.hehe

    bila nak tulis puisi lagi sunah?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com