BLOG ENCIK SUAMI

Friday, July 22, 2011

Jangan Sampai Ia Dipenuhi Virus Azab!


Perkongsian dari laman Facebook Ustaz Zaharuddin


Renung-renungkan, dan selamat beramal!


14 comments:

mynameismy said...

Nau'zubillah... betul lah...

lepas ni nak delete gambar2 lame... -.-'

AI said...

- sbb tu xmo letak gambo di fb & blog...

::blog anak jawer:: said...

setuju... peringatan yang sangat berguna... tak dapat di jangka apa akan jadi pada fb kita lepas kita mati... jadi saham pahala atau dosa...

tamlegend said...

ramai yang tak tahu ni...terima kasih sunnah...rasanya takde gmbo y pelik2 kat FB...

JIJI YU said...

eheh..aku nak cube kaitkan dgn blog jugak

cucu umie said...

terima kasih sis atas perkongsian nie..

aimie amalina said...

=)
alhamdulillah diingatkan dgn ini =)

sleeping_maniac90 said...

tkutnyer...
nsb bek gmbr kt fb sumenya mnutup aurat..

mcm ni lah said...

nak check blk ape yg ade kt profile tu,

aizamia3 said...

beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

aizamia3 said...

beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

BeloG MTT said...

Terima kasih share ni sis.. Sambil baca sambil ingatkan diri ni... =.='

Gambar kat fb semuanya dah hide.. :)

sergeant keroro said...

nice sharing :)

p/s : nasib baik jenis tak upload gambar kat fb XD

FasiHaH SupiaN said...

hmm,, betul tu....begitu juga blog...dan alam realiti...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.