Friday, July 22, 2011

Jangan Sampai Ia Dipenuhi Virus Azab!


Perkongsian dari laman Facebook Ustaz Zaharuddin


Renung-renungkan, dan selamat beramal!

14 comments:
Write Comments
  1. Nau'zubillah... betul lah...

    lepas ni nak delete gambar2 lame... -.-'

    ReplyDelete
  2. - sbb tu xmo letak gambo di fb & blog...

    ReplyDelete
  3. setuju... peringatan yang sangat berguna... tak dapat di jangka apa akan jadi pada fb kita lepas kita mati... jadi saham pahala atau dosa...

    ReplyDelete
  4. ramai yang tak tahu ni...terima kasih sunnah...rasanya takde gmbo y pelik2 kat FB...

    ReplyDelete
  5. eheh..aku nak cube kaitkan dgn blog jugak

    ReplyDelete
  6. terima kasih sis atas perkongsian nie..

    ReplyDelete
  7. =)
    alhamdulillah diingatkan dgn ini =)

    ReplyDelete
  8. tkutnyer...
    nsb bek gmbr kt fb sumenya mnutup aurat..

    ReplyDelete
  9. nak check blk ape yg ade kt profile tu,

    ReplyDelete
  10. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  11. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  12. Terima kasih share ni sis.. Sambil baca sambil ingatkan diri ni... =.='

    Gambar kat fb semuanya dah hide.. :)

    ReplyDelete
  13. nice sharing :)

    p/s : nasib baik jenis tak upload gambar kat fb XD

    ReplyDelete
  14. hmm,, betul tu....begitu juga blog...dan alam realiti...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com