Jangan Sampai Ia Dipenuhi Virus Azab! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, July 22, 2011

Jangan Sampai Ia Dipenuhi Virus Azab!

14 comments:

  1. Nau'zubillah... betul lah...

    lepas ni nak delete gambar2 lame... -.-'

    ReplyDelete
  2. - sbb tu xmo letak gambo di fb & blog...

    ReplyDelete
  3. setuju... peringatan yang sangat berguna... tak dapat di jangka apa akan jadi pada fb kita lepas kita mati... jadi saham pahala atau dosa...

    ReplyDelete
  4. ramai yang tak tahu ni...terima kasih sunnah...rasanya takde gmbo y pelik2 kat FB...

    ReplyDelete
  5. eheh..aku nak cube kaitkan dgn blog jugak

    ReplyDelete
  6. terima kasih sis atas perkongsian nie..

    ReplyDelete
  7. =)
    alhamdulillah diingatkan dgn ini =)

    ReplyDelete
  8. tkutnyer...
    nsb bek gmbr kt fb sumenya mnutup aurat..

    ReplyDelete
  9. nak check blk ape yg ade kt profile tu,

    ReplyDelete
  10. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  11. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  12. Terima kasih share ni sis.. Sambil baca sambil ingatkan diri ni... =.='

    Gambar kat fb semuanya dah hide.. :)

    ReplyDelete
  13. nice sharing :)

    p/s : nasib baik jenis tak upload gambar kat fb XD

    ReplyDelete
  14. hmm,, betul tu....begitu juga blog...dan alam realiti...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad