Jangan Sampai Ia Dipenuhi Virus Azab!

July 22, 2011


Perkongsian dari laman Facebook Ustaz Zaharuddin


Renung-renungkan, dan selamat beramal!

You Might Also Like

14 Comments

  1. Nau'zubillah... betul lah...

    lepas ni nak delete gambar2 lame... -.-'

    ReplyDelete
  2. - sbb tu xmo letak gambo di fb & blog...

    ReplyDelete
  3. setuju... peringatan yang sangat berguna... tak dapat di jangka apa akan jadi pada fb kita lepas kita mati... jadi saham pahala atau dosa...

    ReplyDelete
  4. ramai yang tak tahu ni...terima kasih sunnah...rasanya takde gmbo y pelik2 kat FB...

    ReplyDelete
  5. eheh..aku nak cube kaitkan dgn blog jugak

    ReplyDelete
  6. terima kasih sis atas perkongsian nie..

    ReplyDelete
  7. =)
    alhamdulillah diingatkan dgn ini =)

    ReplyDelete
  8. tkutnyer...
    nsb bek gmbr kt fb sumenya mnutup aurat..

    ReplyDelete
  9. nak check blk ape yg ade kt profile tu,

    ReplyDelete
  10. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  11. beringat untuk kebaikan bersama.. ;)

    ReplyDelete
  12. Terima kasih share ni sis.. Sambil baca sambil ingatkan diri ni... =.='

    Gambar kat fb semuanya dah hide.. :)

    ReplyDelete
  13. nice sharing :)

    p/s : nasib baik jenis tak upload gambar kat fb XD

    ReplyDelete
  14. hmm,, betul tu....begitu juga blog...dan alam realiti...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com