BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 28, 2011

Jom Abang... Main Buka Baju!


Jom, jom~~~!

Abang-abang semuaaaa... Sape nak join?

Tapi... Nak main camne ni?

Cer buat demo sikit, lepas tu baru tau cane...

Adakah serupa superman yang bukak baju luar bila nak jadi superhero? Atau macam spiderman yang leh bukak-bukak topeng muka?

Ke macam ultraman yang gi sorok kat belakang bangunan mana ntah, lepas tu tiba-tiba da sarung kostum ultraman?

Mana la saya tauuuuu!!!

Cer carik kat website khas cara-cara main bukak baju ni...

Url website dia macam kat dalam gambar kat bawah...


Gggggrrrrr!!! Sape jugaklahhhhh yang carik keywords camni kat blog Jeneral... Eh, eh... Dah lama Jeneral tak kuar dalam entri kan?


14 comments:

farah hanim said...

mksdnye ape??kurg fhm
impulse lmbt smpai otak
hehee

Anies Anessa said...

hahahaha...sexy tue!

suhaili sarif said...

farah hanim,2 keyword blog sunah.hehe


amboi amboi!! kemain no org2 ni.haha

yang,jeneral 2 siapa..alamak,akk x bce blog ni dr awl.huhu

Penggemar Coklat said...

miahahaha.. kenapa la dia cari keywrd tu XD

sergeant keroro said...

kak elly, jeneral tu kak sunah la. :P

kak sunah, blog saya pon ade. nanti saya tunjuk. grrr

mas saari said...

ramai sungguh yang dapat keyword camni kan? huhuhuhu

nasib baik kat blog akak takde...masih suci murni lagi keyword nya! heheheee

b a m b a m ' s said...

<--- nak cari otomen, remy ishak di sini yer.. kekekeke

::blog anak jawer:: said...

hahaha... org macam tu pun ade kn...

mohd zhafri said...

hahahahahahahahahah

FasiHaH SupiaN said...

ish3...sape punya angkara nie???

aimie amalina said...

hehehe..tgh cube paham..kiki
@__@

Iffah Afeefah said...

blog ai jugak suci

suci sgtla hahaha

JIJI YU said...

aku tgh gugel game pe yg kena bukak baju ni..

tamlegend said...

lain mcm je game buka baju ni...tak pernah try pun...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.