Jom Abang... Main Buka Baju!

July 28, 2011


Jom, jom~~~!

Abang-abang semuaaaa... Sape nak join?

Tapi... Nak main camne ni?

Cer buat demo sikit, lepas tu baru tau cane...

Adakah serupa superman yang bukak baju luar bila nak jadi superhero? Atau macam spiderman yang leh bukak-bukak topeng muka?

Ke macam ultraman yang gi sorok kat belakang bangunan mana ntah, lepas tu tiba-tiba da sarung kostum ultraman?

Mana la saya tauuuuu!!!

Cer carik kat website khas cara-cara main bukak baju ni...

Url website dia macam kat dalam gambar kat bawah...


Gggggrrrrr!!! Sape jugaklahhhhh yang carik keywords camni kat blog Jeneral... Eh, eh... Dah lama Jeneral tak kuar dalam entri kan?

You Might Also Like

14 Comments

  1. mksdnye ape??kurg fhm
    impulse lmbt smpai otak
    hehee

    ReplyDelete
  2. farah hanim,2 keyword blog sunah.hehe


    amboi amboi!! kemain no org2 ni.haha

    yang,jeneral 2 siapa..alamak,akk x bce blog ni dr awl.huhu

    ReplyDelete
  3. miahahaha.. kenapa la dia cari keywrd tu XD

    ReplyDelete
  4. kak elly, jeneral tu kak sunah la. :P

    kak sunah, blog saya pon ade. nanti saya tunjuk. grrr

    ReplyDelete
  5. ramai sungguh yang dapat keyword camni kan? huhuhuhu

    nasib baik kat blog akak takde...masih suci murni lagi keyword nya! heheheee

    ReplyDelete
  6. <--- nak cari otomen, remy ishak di sini yer.. kekekeke

    ReplyDelete
  7. hahaha... org macam tu pun ade kn...

    ReplyDelete
  8. hehehe..tgh cube paham..kiki
    @__@

    ReplyDelete
  9. blog ai jugak suci

    suci sgtla hahaha

    ReplyDelete
  10. aku tgh gugel game pe yg kena bukak baju ni..

    ReplyDelete
  11. lain mcm je game buka baju ni...tak pernah try pun...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com