BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 11, 2011

Kalau Rasa Macam Nak Mengamok Aje...


Anger Inside by ~Shimmy1012 on deviantART

Cer tengok cermin...

Buruk okehhhh!

So, janganlah asyik nak mengamok...

Sekian pesanan dari penaja: PCM

P/S: Blogger Nadzrie da berdotcom! Terus buat segmen tuuu! Sape nak join bloglist beliau klik SINI!


27 comments:

Cik Asma BLuppy said...

mmg burok benor ghupe nye... huhuhu

cik pulau said...

tak nak tengok cermin..
dah tau buruk benor...
hahaha

JIJI YU said...

takder la aku cool je

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. muka cici kalo marah pn camtu kn?? kan?

syarifahsidrus said...

macam ape daa kalau marah tu..haha

mynameismy said...

haha.. mcm muke sunah ke?;D

Isteri Encek Bard said...

cool... meh masuk lam petia ais klu nak memarah, mesti sejuk.. hehhehehheh

senyumSOYA said...

marah2 ti cepat tua~ heheh

H.J said...

aku suka tngok org mengamuk..

Hanis MY said...

ambil wuduk insyaAllah hilang... ha ah la tak suka gak tngk muka org amuk tak tentu pasal

risa said...

salam dearrrrrrrrrrrrrrrr
rindu blog kamu!!!!
weeeee takmo ngamuk!! bughokk

zuwaidah said...

kalau asyik mengamuk je, kawan2 akan lari, hilang rezeki juga kan.

mas saari said...

akak kalau marah suka membebel sorang2 je...lepaskan geram!

aizamia3 said...

kalau marah masa tengah duduk akak berdiri, kalau marah tengah berdiri akak duduk.. kalau tak boleh.. hadap blog.. kalau tak boleh jugak keluar pergi tingkat lain tenangkan hati..

sergeant keroro said...

kalau marah, main games. haha XD

p/s : adoi adoi :P

Mat Gebu said...

grrr...i cute ok ngamuk's...comey jeee...

aimie amalina said...

heeee..betol! marah dii sendii dulu sebelom nk ngamok..hehehe

syaimz said...

hensem betul gaya reflection dia. haha

suhaili sarif said...

eh bru perasan reflection die laen.hehe

nauzubillah..xmo marah2 la cmni.
suh org amk gmbr kte if marah..waa..buyrukss

bersama kak Es said...

dah hilang marah dahhhh

ijatkomeng said...

nk maintain muke lawo ngn ensem taya nengk cermin..t nmpk jerawat asek nk usik jerk..lg tmbah marahnye..hoho

siti kektus said...

haha. kang tetiba tengok cermin nampak hantu, terus pengsan kak. :p

tamlegend said...

marah kat sapa lak ni...

fRaMe+LenSeS said...

tettt~~ ekeke.. maceh boss.. weee~~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

org yg kuat mengamuk ni tak tgk cermin..hehe

FasiHaH SupiaN said...

hik hik hik..terbaik!!!hehehe

Iffah Afeefah said...

huhu tahniah jiran

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.