Thursday, July 28, 2011

Kereta Remy Ishak?


Mana, mana???

Ada orang carik keyword ni kat histats... =.=

Penat duk cari kat google, tak jumpa-jumpa gak keretanya yang mana satu.

Last-last saya carik gambar kereta yang saya suka aje lahhh yeee... Hahaha~

Meh tengok mehhh...

Audi S5

Mazda 6

Ford Fiesta

Getz SE

Errr... Perasan tak semua kereta nampak sporty? :D

Hari tu de orang cakap nak survey kete ni...

Errr... Saya tak pasti Remy Ishak pakai kete-kete ni ke tak... Cer tanya orang lain pulak yeee... =.=

20 comments:
Write Comments
  1. nak y mahai je

    abis duit beli kete jek

    ReplyDelete
  2. tu diaaaa.da kuaq da hantaran utk sunah
    hehehehehe

    mmg sporty...sunah yg ayu ni cmne la dia drive keta ni eks?hihi

    wah abg remy,sila ajak sunah ya nanti.hehe.

    p/s:sunah,akk xtau cmne nak cek keyword kt histats tu.da puas godek T.T

    ReplyDelete
  3. ford fiestaaaaaa!
    >________________<

    ReplyDelete
  4. no plat kete GF remy ishak akak tahu lar..

    WTH 6851

    lalalallalala~

    ReplyDelete
  5. kak, ada keyword pelik kat situ =,="

    ReplyDelete
  6. huhu.. kereta sport.. yg bawah sekali pun ok.. ekonomi..

    ReplyDelete
  7. ahahahaha, mula2 tengok ingatkan remy ishak pakai A4 audi baru.. kakakakak nakal nihhhhh

    ReplyDelete
  8. err...
    tu diaa..
    hahha..

    aci tak nak beli kereta saga FL bila dah keje nnt..

    berangan lebih.. keje entah kemana.. hahaha

    ReplyDelete
  9. wah!!! suka audi, smart giler..

    ReplyDelete
  10. Wah sunah... terbaeklah kete tu... ^^

    ReplyDelete
  11. Baik fikir kereta idaman sendiri..ye tak..hehe

    ReplyDelete
  12. errr yang last sekali tu kereta akak...hahaha

    ReplyDelete
  13. ahhahahaha..nsb bek xcari kete kak limah ahahha

    ReplyDelete
  14. saga fl kacak..mun x, vios baru ya... adoyy..:P

    ReplyDelete
  15. akak ngidam honda cibik..hehe tp so far totap setia dgn cik myvi akak..(ckp tak setia kang dia majuk lak kang nayaaa)

    ReplyDelete
  16. ada hubungan kekeluargaan dgn remy ishak ke? ahaks~
    ni mesti kes entri ade mention 'remy ishak' haritu...tu pasal keyword terbabas sini..haha~

    ReplyDelete
  17. uncle pakai kereta bini je...

    duit tiada

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com