BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 28, 2011

Kereta Remy Ishak?


Mana, mana???

Ada orang carik keyword ni kat histats... =.=

Penat duk cari kat google, tak jumpa-jumpa gak keretanya yang mana satu.

Last-last saya carik gambar kereta yang saya suka aje lahhh yeee... Hahaha~

Meh tengok mehhh...

Audi S5

Mazda 6

Ford Fiesta

Getz SE

Errr... Perasan tak semua kereta nampak sporty? :D

Hari tu de orang cakap nak survey kete ni...

Errr... Saya tak pasti Remy Ishak pakai kete-kete ni ke tak... Cer tanya orang lain pulak yeee... =.=


20 comments:

Iffah Afeefah said...

nak y mahai je

abis duit beli kete jek

suhaili sarif said...

tu diaaaa.da kuaq da hantaran utk sunah
hehehehehe

mmg sporty...sunah yg ayu ni cmne la dia drive keta ni eks?hihi

wah abg remy,sila ajak sunah ya nanti.hehe.

p/s:sunah,akk xtau cmne nak cek keyword kt histats tu.da puas godek T.T

aimie amalina said...

ford fiestaaaaaa!
>________________<

b a m b a m ' s said...

no plat kete GF remy ishak akak tahu lar..

WTH 6851

lalalallalala~

sergeant keroro said...

kak, ada keyword pelik kat situ =,="

aiman said...

huhu.. kereta sport.. yg bawah sekali pun ok.. ekonomi..

~Kirin Selama Perak~ said...

tanya ady budika,..
wakakakkaa
:D

Zulfikar Hazri said...

ahahahaha, mula2 tengok ingatkan remy ishak pakai A4 audi baru.. kakakakak nakal nihhhhh

cik pulau said...

err...
tu diaa..
hahha..

aci tak nak beli kereta saga FL bila dah keje nnt..

berangan lebih.. keje entah kemana.. hahaha

mas saari said...

wah!!! suka audi, smart giler..

rosmina samin said...

Wah sunah... terbaeklah kete tu... ^^

ariana's said...

Baik fikir kereta idaman sendiri..ye tak..hehe

JIJI YU said...

beli saga yg ade cvt tu la

~CiK TiNieY~ said...

errr yang last sekali tu kereta akak...hahaha

nuruashia ♥ said...

ahhahahaha..nsb bek xcari kete kak limah ahahha

Dea said...

saga fl kacak..mun x, vios baru ya... adoyy..:P

Kalamhati said...

akak ngidam honda cibik..hehe tp so far totap setia dgn cik myvi akak..(ckp tak setia kang dia majuk lak kang nayaaa)

Fiqas said...

yang 1st tu menggoda.. :)

Kasut& Karipap said...

ada hubungan kekeluargaan dgn remy ishak ke? ahaks~
ni mesti kes entri ade mention 'remy ishak' haritu...tu pasal keyword terbabas sini..haha~

gedek! said...

uncle pakai kereta bini je...

duit tiada

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.