Sunday, July 31, 2011

Selamat-selamat Semuanya~~~


Gambar dari SINI

Salam Ramadhan semua...

Selamat bertarawikh...
Selamat beramal ibadat...
Selamat bersahur...
Selamat berpuasa...
Selamat berbuka...

Ekekeke~ Semua sekaligus~ Boleh kan? :D

Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya... Ameen... :)

20 comments:
Write Comments
  1. selamat menyambut bulan ramadhan..!! :D

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa kak sunah ;)

    ada kedai chiken chop kat utm sedap ;)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa kak sunah!!

    ReplyDelete
  4. salam Ramadhan al-mubarak juga..nak share link ni blh tak?

    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  5. amin.. selamat menyambut bulan ramadhan kakak..^_^

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...


    p/s : Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Kak...

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Jadi, selamat beradu dan selamat bersahur...

    ReplyDelete
  8. selamat semuanya :)

    p/s : nak jadi orang last join, haha

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa sunah!
    mohon maaf kalau akak ada salah dan silap ye!


    selamat bersahur jugak..

    ReplyDelete
  10. selamat berpuasa, sis!!..:)

    ReplyDelete
  11. uh.. hepi belated bufday? maaf la sebab lupa nak wish 31 July tu ari >o< mood n kesihatan saya x menentu skang ni.. tu yang lupa :( harap sudi la terima wish yang super lambat ni TT_TT

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com