BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 31, 2011

Selamat-selamat Semuanya~~~


Gambar dari SINI

Salam Ramadhan semua...

Selamat bertarawikh...
Selamat beramal ibadat...
Selamat bersahur...
Selamat berpuasa...
Selamat berbuka...

Ekekeke~ Semua sekaligus~ Boleh kan? :D

Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya... Ameen... :)


20 comments:

cik heroin said...

selamat berpose kak sunah :)

Pojiekyra said...

selamat menyambut bulan ramadhan..!! :D

Iffah Afeefah said...

aminnn

smbung tdo huhu

::contengan hati::)) said...

selamat berpuasa kak sunah ;)

ada kedai chiken chop kat utm sedap ;)

Tea said...

selamat berpuasa kak sunah!!

Nur Zulaikha said...

salam Ramadhan al-mubarak juga..nak share link ni blh tak?

http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

gadis melayu said...

amin.. selamat menyambut bulan ramadhan kakak..^_^

JIJI YU said...

ko punye pasal boleh je..

solomolo said...

Salam Ramadhan & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...


p/s : Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Kak...

logorithm said...

Selamat Hari Jadi, selamat beradu dan selamat bersahur...

sergeant keroro said...

selamat semuanya :)

p/s : nak jadi orang last join, haha

mas saari said...

selamat berpuasa sunah!
mohon maaf kalau akak ada salah dan silap ye!


selamat bersahur jugak..

syarifahsidrus said...

selamat berpuasa :)

aimie amalina said...

weee~
selamat2 sumenye!=)

aiman said...

selamat semuanya :)

Dea said...

selamat berpuasa, sis!!..:)

FasiHaH SupiaN said...

amin.....jgn lupa bangun sahur =p

Suhaili Sarif said...

salam ramadhan sunah :)

atie @ ejay said...

selamat berpuasa:)

aquatwins932 said...

uh.. hepi belated bufday? maaf la sebab lupa nak wish 31 July tu ari >o< mood n kesihatan saya x menentu skang ni.. tu yang lupa :( harap sudi la terima wish yang super lambat ni TT_TT

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.