Selamat-selamat Semuanya~~~

July 31, 2011


Gambar dari SINI

Salam Ramadhan semua...

Selamat bertarawikh...
Selamat beramal ibadat...
Selamat bersahur...
Selamat berpuasa...
Selamat berbuka...

Ekekeke~ Semua sekaligus~ Boleh kan? :D

Moga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya... Ameen... :)

You Might Also Like

20 Comments

  1. selamat menyambut bulan ramadhan..!! :D

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa kak sunah ;)

    ada kedai chiken chop kat utm sedap ;)

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa kak sunah!!

    ReplyDelete
  4. salam Ramadhan al-mubarak juga..nak share link ni blh tak?

    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  5. amin.. selamat menyambut bulan ramadhan kakak..^_^

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...


    p/s : Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Kak...

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Jadi, selamat beradu dan selamat bersahur...

    ReplyDelete
  8. selamat semuanya :)

    p/s : nak jadi orang last join, haha

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa sunah!
    mohon maaf kalau akak ada salah dan silap ye!


    selamat bersahur jugak..

    ReplyDelete
  10. selamat berpuasa, sis!!..:)

    ReplyDelete
  11. uh.. hepi belated bufday? maaf la sebab lupa nak wish 31 July tu ari >o< mood n kesihatan saya x menentu skang ni.. tu yang lupa :( harap sudi la terima wish yang super lambat ni TT_TT

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com