BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 7, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY #2


Nak kena install Linux pulak ke???


18 comments:

niena shopping2u said...

ehh.... install la :D

al_hakim said...

tak perlu...

Isteri Encek Bard said...

uwhhh kenapakah

Hans said...

dah kena install tu
hehehehe

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

NadiRah said...

entahlah..
org ckp laju..
erk, komen ni de kne mngena x ngan apa akak ckp ni??
huhuhu

waN Mohd Salim said...

hee ps dah lame install linux .. best ar

Ujang9897 said...

apa pulak ni

suhaili sarif said...

nape ya nak install linux?
hehe..

juanita said...

hai...macam2 yer..wordless ..ni spontan pula :)

Jom join contest http://www.tetikusrusak.net/contest-aku-mahu-jadi-ratu/

sergeant keroro said...

linux best ke?

kiera'sakura said...

npe ngn linux kak?

logorithm said...

Teringat Mr. Popper's Penguins.

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

Nadya O'Conner said...

install untuk nad sekali..hik hik..:)

entry terbaru::#4 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

Подтверждаю said...

as salam..
haha~ tanya yang suruh install tu.
linux bagus. tak banyak orang yang membuat onar menyebarkan virus. sebab bukan ramai yang guna pun.

hehe

aimie amalina said...

abis lappy akak beyat.. =p

cik pulau said...

mende lak tu kak????

FasiHaH SupiaN said...

dulu belajar..linux ni ok...not bad....
tp guna mase belajar je laa,lappy pakai windows gak..hehe

Iffah Afeefah said...

ape tu?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.