Thursday, July 28, 2011

Sunah Sakura Berjiwa Puitis, Tak Layak Join Maharaja Lawak


Sila gelak guling-guling bila baca tajuk di atas. Gggrrrr!

Ni semua ostad geli-geli punya pasal, Jiji musuh Cici tu. Dia kata saya tak lawak, tak boleh buat grup macam Jambu kalau nak join Maharaja Lawak. Walaupun saya kiut dan dia legend, mati-mati dia nak pertahankan jugak bahawa saya seorang yang puitis, bukan lawak... Adehhhh... =.=

Saya puitis ke? Mungkin kebanyakan entri blog saya akhir-akhir ni bernada puitis atau jiwa-jiwa, maka ramai yang datang baca kat blog ni komen macam tu. Sunah jiwang... Erkkk! Jiwang kee? Dah lama dah tak update entri jiwa-jiwa cenggitu. Nak update entri yang biasa-biasa pun da jarang sekarang ni...huhuhu.

Tuuu, Encik Angah tu lagi jiwang okehhh... Lagi puitisss! Siyesss! Saya sanggup bersengkang mata baca entri-entri dia... Sangat mendamaikan hati dan menenangkan minda... (sambil bayangkan angin bertiup sepoi-sepoi bahasa, menampar-nampar pipi yang gebu...eh, itu pipi Pak Cik Mat, bukan pipi saya!)

Ok ok... Saya tak jadi nak join Maharaja Lawak dahhh...

18 comments:
Write Comments
  1. ala.. bru nk sOkong sunah masuk ML.. haha...
    kalO menang duit kasi same2 r..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehehe
    ye baekkk
    jadi sunah sakura jiwooo =))

    ReplyDelete
  3. hehe.. memang kebelakangan ni agak jiwang pun~

    ReplyDelete
  4. jiji2

    erk kiut ngn legend

    ps: Takde org mara ke

    ReplyDelete
  5. cik sakura, jgn cepat putus asa.join je maharaja lawak tu...hheee

    ReplyDelete
  6. teruskan dengan jiwa puitis tu je kak..takyah la masuk ML tu.. ^_^

    ReplyDelete
  7. <---nerd...tak pandai melawak...pendiam...
    *tipu*


    WAKAKAKAKA !!
    :D

    ReplyDelete
  8. bayangkan muka sunah + buat lawak errrr...

    ReplyDelete
  9. Tapi akak memang jiwang sebab suka buat entry yg puitis2...

    lalala~

    ReplyDelete
  10. bukan tak boleh buat lawak... belum masanya lagi kot... mana tau nanti blh jadi tukang lawak...

    ReplyDelete
  11. kalau sunnah nak tau..
    kak y paling sesuai hahahaha

    ReplyDelete
  12. hehe, ostad jiji tu kena masuk rancangan geligeli :P

    ReplyDelete
  13. mungkin sunah terpengaruh dengan jiwa puitis en. angah kot... ;)

    ReplyDelete
  14. macam le ostad jiji tu lawak sgt kan..ehhe

    ReplyDelete
  15. of coz la sunah sakura tak leh join maharaja lawak...maharani lawak mungkin boleh kot...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com