BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 18, 2011

Saya Blogger Prihatin!



SAYA SOKONG TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA IRM




25 comments:

JIJI YU said...

kalo kata aku tak sedih ok tak..aku nak marah..

Areliff said...

areliff pon join gak kerja amal di bulan puasa ni :)
http://www.areliff.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

salwaismail said...

saya juga prihatin :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Elih Japahar said...

Marilah bersama-sama menunjukkan keprihatinan kita...

sy pun join jugak segmen ni...:)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jom kita pakat buat amal kebajikan ^.^..
zaty pun join jugak ..=)

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Cik POP ajak join segmen bagi ucapan Hari Raya :)

Segmen Ucapan Hari Raya Bloggers

cik najihah said...

singgah sini dari segmen BA
slamat beramal :)

Nur Eyda said...

dtg dari segmen Abg Ben..Tahniah kerana anda prihatin!..sama-sama kita beramal di bulan mulia ini...hehehhehee

salam perkenalan...

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

el-janna said...

join jugak ^^

~AmyLiana86~ said...

salam perkenalan...
amy join jugak..
singgah n folo sini..
nice blog...

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Nadzirah K. said...

bantu-membantu amalan mulia :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah,

saya pun join sama, tanda sokongan.. !!

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

SoLy SoLicious said...

same2 la kite menjadi warga prihatin :)

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

azie5ouh!8 said...

ziarah dr segmen BA..
segmen yg boleh buat kita bpikir sejenak ttg kesusahan mereka disana.
semoga dgn sumbangan kecik dari kita dpt meringankan beban mereka. ameen.

p/s: inshaallah, masa mtm nnt akan ada tabung kemanusiaan somalia.

udin said...

as-salam.. mai ziarah blogger prihatin.. semoga dipermudahkan segala urusan membantu mereka disana.. hehehe.. ;)

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

alepridz said...

alep pun join

JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
KENAPA BADAN MESTI KENE TOUGH

..cik gugu.. said...

b'syukurlah kte d m'sia nih..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Iffah Afeefah said...

tak join tak bermakne tak prihatin

tak smpat join

pengemis Cinta~ said...

seinfiniti sedih disini..;(

insyaAllah sebarkan keprihatinan+tindakan kita..membantu sesama insan.makhluk Allah dibumi yang telah terkotori..

Yumida said...

Jika tidak dpt membantu dr segi wang ringgit/ tenaga....bantulah dr segi memberi sokongan moral.

follow u...

Niena Pengembara Ilahi said...

tak join tpi akak tetap prihatin pd mereka.. :/

Famili Ceria said...

singgah sini yer...saya pon blogger prihatin jugak..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

Eryati said...

sesama kita menyokong yer

http://mydaniaeryati.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

ir prof dr alia rosli said...

terlampau banyak nikmat diberi ada juga yang tak berpuas hati.

sergeant keroro said...

tak sempat jugak, huhu T___T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.