Saya Tak Reti Nak Join SB

February 13, 2011

Ada beberapa readers yang tanya-tanya lepas beberapa kali diorang masuk baca entry-entry kat sini tentang SB. Macam mana nak join? Nampaknya, mereka tertarik untuk join SB jugak. Ada beberapa blogger yang saya kenal rapat macam Cik Puan Nabila, Sara, dan Abdul Azim pun dah join SB ni sekali. Terkejut gak! Haha~ Cik Puan Nabila pun ngek sekali pada malam itu! :D

Kerana mereka rasakan SB ni menceriakan hidup? Jangan...kang tak pasal-pasal ada gak yang kena sakat! Macam kisah semalam...:p Saya tak bersalah, ok? :D Ok ke nak join SB? Ade gak yang tertanya-tanya dan dalam dilema...mungkin takut tak dapat nak bahagikan masa sebaiknya. Itu bergantung pada individu, saya pun sedang menyesuaikan masa...huhu. Kalau nak lagi ok, jadikan SB sebagai tempat promote entry-entry baru...selain berkenal-kenalan dengan blogger seMalaysia...:)

Okie...cane nak join sebenarnya? Sebelum tu...meh nak update kempen. Mereka yang prihatin...

Fadwa
Rubie Zainuddin
디야나 (cane nak sebut ni? :D)
Cahaya Mata

Sape lagi tak join? Sila-sila ke blog diorang tu kalau nak tahu cane cara nak join ye? Sebab sini nak cerita cane nak join SB jek...:D

Untuk join SB...Klik gambor kat bawah ni...


Make flash banner


Kamu-kamu akan dibawa terbang ke SB~~~ Hikhik! Lepas tu ask to join ok??? Kalau tak tahu cane nak komen dalam group tu, siap la! :p

Saya salute lah kat sorang blogger ni! Dia pon pesan kat kita yang Muslim ni, supaya jangan sambut Valentine! Ha...kamu-kamu yang muslim tu, nak terkedu lagi?



You Might Also Like

12 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com