Saya Tak Reti Nak Join SB - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Sunday, February 13, 2011

Saya Tak Reti Nak Join SB

Ada beberapa readers yang tanya-tanya lepas beberapa kali diorang masuk baca entry-entry kat sini tentang SB. Macam mana nak join? Nampaknya, mereka tertarik untuk join SB jugak. Ada beberapa blogger yang saya kenal rapat macam Cik Puan Nabila, Sara, dan Abdul Azim pun dah join SB ni sekali. Terkejut gak! Haha~ Cik Puan Nabila pun ngek sekali pada malam itu! :D

Kerana mereka rasakan SB ni menceriakan hidup? Jangan...kang tak pasal-pasal ada gak yang kena sakat! Macam kisah semalam...:p Saya tak bersalah, ok? :D Ok ke nak join SB? Ade gak yang tertanya-tanya dan dalam dilema...mungkin takut tak dapat nak bahagikan masa sebaiknya. Itu bergantung pada individu, saya pun sedang menyesuaikan masa...huhu. Kalau nak lagi ok, jadikan SB sebagai tempat promote entry-entry baru...selain berkenal-kenalan dengan blogger seMalaysia...:)

Okie...cane nak join sebenarnya? Sebelum tu...meh nak update kempen. Mereka yang prihatin...

Fadwa
Rubie Zainuddin
λ””μ•Όλ‚˜ (cane nak sebut ni? :D)
Cahaya Mata

Sape lagi tak join? Sila-sila ke blog diorang tu kalau nak tahu cane cara nak join ye? Sebab sini nak cerita cane nak join SB jek...:D

Untuk join SB...Klik gambor kat bawah ni...


Make flash banner


Kamu-kamu akan dibawa terbang ke SB~~~ Hikhik! Lepas tu ask to join ok??? Kalau tak tahu cane nak komen dalam group tu, siap la! :p

Saya salute lah kat sorang blogger ni! Dia pon pesan kat kita yang Muslim ni, supaya jangan sambut Valentine! Ha...kamu-kamu yang muslim tu, nak terkedu lagi?



12 comments:

  1. emmmm sunah SB tu apa? nak join jugak boleh? hahahahaha

    larik!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. @putERi-kAtEk

    ngek la ang katek!! kejar dia!!! zassss! hahaha!

    ReplyDelete
  3. betul. tadi BW kat mummyemo. kagum dgn dea.

    SB tuh apa ye?

    ReplyDelete
  4. hehe memula pun terpikir, SB tu apa?

    ReplyDelete
  5. ramai lg rupanya tak tahu SB..
    jom ramai2 join!

    ReplyDelete
  6. @noraim

    SB tu Sahabat Blogger...:) Group kat Facebook...:)

    ReplyDelete
  7. hehehehe....terima kasih sunah, baru tau... muahhh muahhh sunah...

    ReplyDelete
  8. sy pun xtau...............!!
    cner nk ber SB??
    huhu

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad