Sunday, February 13, 2011

Saya Tak Reti Nak Join SB

Ada beberapa readers yang tanya-tanya lepas beberapa kali diorang masuk baca entry-entry kat sini tentang SB. Macam mana nak join? Nampaknya, mereka tertarik untuk join SB jugak. Ada beberapa blogger yang saya kenal rapat macam Cik Puan Nabila, Sara, dan Abdul Azim pun dah join SB ni sekali. Terkejut gak! Haha~ Cik Puan Nabila pun ngek sekali pada malam itu! :D

Kerana mereka rasakan SB ni menceriakan hidup? Jangan...kang tak pasal-pasal ada gak yang kena sakat! Macam kisah semalam...:p Saya tak bersalah, ok? :D Ok ke nak join SB? Ade gak yang tertanya-tanya dan dalam dilema...mungkin takut tak dapat nak bahagikan masa sebaiknya. Itu bergantung pada individu, saya pun sedang menyesuaikan masa...huhu. Kalau nak lagi ok, jadikan SB sebagai tempat promote entry-entry baru...selain berkenal-kenalan dengan blogger seMalaysia...:)

Okie...cane nak join sebenarnya? Sebelum tu...meh nak update kempen. Mereka yang prihatin...

Fadwa
Rubie Zainuddin
λ””μ•Όλ‚˜ (cane nak sebut ni? :D)
Cahaya Mata

Sape lagi tak join? Sila-sila ke blog diorang tu kalau nak tahu cane cara nak join ye? Sebab sini nak cerita cane nak join SB jek...:D

Untuk join SB...Klik gambor kat bawah ni...


Make flash banner


Kamu-kamu akan dibawa terbang ke SB~~~ Hikhik! Lepas tu ask to join ok??? Kalau tak tahu cane nak komen dalam group tu, siap la! :p

Saya salute lah kat sorang blogger ni! Dia pon pesan kat kita yang Muslim ni, supaya jangan sambut Valentine! Ha...kamu-kamu yang muslim tu, nak terkedu lagi?



12 comments:
Write Comments
  1. emmmm sunah SB tu apa? nak join jugak boleh? hahahahaha

    larik!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. @putERi-kAtEk

    ngek la ang katek!! kejar dia!!! zassss! hahaha!

    ReplyDelete
  3. betul. tadi BW kat mummyemo. kagum dgn dea.

    SB tuh apa ye?

    ReplyDelete
  4. hehe memula pun terpikir, SB tu apa?

    ReplyDelete
  5. ramai lg rupanya tak tahu SB..
    jom ramai2 join!

    ReplyDelete
  6. @noraim

    SB tu Sahabat Blogger...:) Group kat Facebook...:)

    ReplyDelete
  7. hehehehe....terima kasih sunah, baru tau... muahhh muahhh sunah...

    ReplyDelete
  8. sy pun xtau...............!!
    cner nk ber SB??
    huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com