BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 13, 2011

Saya Tak Reti Nak Join SB

Ada beberapa readers yang tanya-tanya lepas beberapa kali diorang masuk baca entry-entry kat sini tentang SB. Macam mana nak join? Nampaknya, mereka tertarik untuk join SB jugak. Ada beberapa blogger yang saya kenal rapat macam Cik Puan Nabila, Sara, dan Abdul Azim pun dah join SB ni sekali. Terkejut gak! Haha~ Cik Puan Nabila pun ngek sekali pada malam itu! :D

Kerana mereka rasakan SB ni menceriakan hidup? Jangan...kang tak pasal-pasal ada gak yang kena sakat! Macam kisah semalam...:p Saya tak bersalah, ok? :D Ok ke nak join SB? Ade gak yang tertanya-tanya dan dalam dilema...mungkin takut tak dapat nak bahagikan masa sebaiknya. Itu bergantung pada individu, saya pun sedang menyesuaikan masa...huhu. Kalau nak lagi ok, jadikan SB sebagai tempat promote entry-entry baru...selain berkenal-kenalan dengan blogger seMalaysia...:)

Okie...cane nak join sebenarnya? Sebelum tu...meh nak update kempen. Mereka yang prihatin...

Fadwa
Rubie Zainuddin
λ””μ•Όλ‚˜ (cane nak sebut ni? :D)
Cahaya Mata

Sape lagi tak join? Sila-sila ke blog diorang tu kalau nak tahu cane cara nak join ye? Sebab sini nak cerita cane nak join SB jek...:D

Untuk join SB...Klik gambor kat bawah ni...


Make flash banner


Kamu-kamu akan dibawa terbang ke SB~~~ Hikhik! Lepas tu ask to join ok??? Kalau tak tahu cane nak komen dalam group tu, siap la! :p

Saya salute lah kat sorang blogger ni! Dia pon pesan kat kita yang Muslim ni, supaya jangan sambut Valentine! Ha...kamu-kamu yang muslim tu, nak terkedu lagi?





12 comments:

putERi-kAtEk said...

emmmm sunah SB tu apa? nak join jugak boleh? hahahahaha

larik!!!!!!!!!!!!!!!

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

ngek la ang katek!! kejar dia!!! zassss! hahaha!

noraim said...

betul. tadi BW kat mummyemo. kagum dgn dea.

SB tuh apa ye?

najwa's said...

hehe memula pun terpikir, SB tu apa?

Wan Ahmad Izudean said...

ramai lg rupanya tak tahu SB..
jom ramai2 join!

Sunah Mohammad said...

@noraim

SB tu Sahabat Blogger...:) Group kat Facebook...:)

Sunah Mohammad said...

@najwa's

ehehe~ skang da tau?

Sunah Mohammad said...

@Wan Ahmad Izudean

tu la~ jom2~

Fiqas said...

hehehehe....terima kasih sunah, baru tau... muahhh muahhh sunah...

ijam ismail said...

sy pun xtau...............!!
cner nk ber SB??
huhu

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

sama-sama dear~ :)

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

macam tu la~ bukan ijam da masuk ke?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.