BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, July 13, 2011

Bila Kak Ros Skodeng Entri Lama... Erk!


Baru sempat nak bukak balik blog.

Approve komen-komen.

Lepas tu nampak Kak Ros komen-komen jugak.

Tapi Kak Ros komen-komen entri dulu-dulu. Aiyakkkkkk! Segan pulakssss~ Mesti dia dah baca jugak komen-komen tajam dan panas dari bukan Anonymous tu. =.= Dulu-dulu tak tahu pun ape yang dinamakan sebagai komen-komen panas dan 'sape' Anonymous ni. Semua saya main approve ajeee. Nak cek profile blogger pun tak reti. So, sampai sekarang ada lagi komen-komen yang tak ditapis tu. Uhuk-uhuk~ Sekarang da reti, gi la jugak bukak profile diorang dan skodeng blog. Bersawang.

Rajin la pulak Kak Ros pi baca dan kongsi pandangan dia. Huhuhu... Kak Ros, Kak Ros... Sape Kak Ros ni? Huk aloh... Tak kenal ke? Rugi wooo tak kenal dia ni, baca blog dia hari-hari, saya rasa terrrrbangun jiwa ni hari-hari. Dulu saya ingat dia suka jual-jual je kat blog dia, sebab url blog dia macam nak buat bisnes aje. Tapi makin lama saya menggedik kat blog dia, saya makin jatuh cinta dengan blog Kak Ros tuuuu. Hehehe...

Kamu-kamu nak kenal tak Kak Ros ni? Yang pasti dia bukan Kak Ros dalam Upin dan Ipin... Tapi Kak Ros yang TUUUU...


16 comments:

Rafidah Farhana said...

Saya tak berkesempatan lagi nak sekodeng cerita lama akak. Maaflah ye :)

FasiHaH SupiaN said...

serius tadi ingat kak ros upin ipin.heheheheehe

Kalamhati said...

Kak Ros Niena ropanya..hihihi..akak panggil dia niena..=)

Niena Pengembara Ilahi said...

hahahahaha.... adeh.. akak baru pas makan, jap lgi nk sekodeng lagi..

Ttutup kedai ngan lebih awal tu mksudnye.. tutup opis aawal la.. blk keja hehe

Niena Pengembara Ilahi said...

komen MUSUH tdi..

nape tak dgn dia apaaa???????

cucu umie said...

owh kak niena ea..hehe ayie suka juga baca sia yer entry..kadang2 mendidik jiwa

Iffah Afeefah said...

hah rajen betul die


erk ai nye blog tak jtuh cnte ke

Pojiekyra said...

xdpt nk singgah akak..:D bru selesai uat keja n nk study :D





p/s : dok curi tulang on9..mata da sparuh bukak :D

Подтверждаю said...

as salam..
oh~ kak ros mana nih?
hehe~ pandai ya~
selindungkan link. hehe~
maka dengan rasa ingin tahunya, pakcik pun mengklik ;)

ha..maksudnya, ada blogger yang prihatin dengan entri2 lama. tak sia2 la sunah pasang linkwithin tu

=)

oh ya. pasal entri pakcik tu, tu mimpi.datang idea lepas si niena kata tak boleh makan ubat. haha~
merapu sungguh

>_<

H.J said...

huk alos..ingat kak ros upin ipin..aha

Подтверждаю said...

sunah, widget yang novelog miss ran tu, sunah guna widget apa? pakcik berkenan kat widget tu. hehe~

dok kelik2 baca novel, terjatuh hati pada widget

>_<

JIJI YU said...

kak ros ni sore die kiut tak

Cik Asma BLuppy said...

nk godek jgk la entri lama kak sunah=)

tamlegend said...

dah pernah gado dah dgn kak ros ni...hhehe...sory kak ros...hehehe

suhaili sarif said...

2la.akak pun ingat kak ros ni jual jual barang je dulu.hehe

sergeant keroro said...

ingat kak ros mana la, hehe :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.