BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 2, 2011

Blog Baru Dari Ladanggggg, Tapiiiiiiiiiii.....!


Header blog baru yang meletopppppsss kalau diklik makin meletopppppssss!

Blog baruuuuu, siyes baru berapa hari! Tapiiii design dia mak ai, meletopppppsss! Keh keh keh... Sebab designer tu otai kot bab-bab template blog ni...hehehe.

Saya dapat tau, blog baru tu dibuat untuk educational purpose, dan akan dinilai berdasarkan jumlah followers dan pageviews dia. So, meh la kita bantu orang itu supaya menjadi lebih bersemangat dalam subjek dia ni, then mana tau insya'Allah nanti dia terus terjatuh cinta dengan dunia blog~ ;)

Meh laaaa gi blog dia kat SINI yeee...


22 comments:

Cik Aqilah Wardah said...

betul2!!! tengoklah sape designer die!! tak tdo malam buat.. hahahha....... moh pakat2 follow!! ^_^

bersama kak Es said...

dah sampai sana dahhh... lecturer bagi task yang mencabar. Pasni student dapat hobi baru lah :)

tyka said...

a ah cantik la..

risa said...

rajinnnnnnn promote member ye..
alhamdulillah such a gud and wonderful girl!!

Bella Bell said...

ok sis! saya terjah sekarang! hehhe!~


^^

Iffah Afeefah said...

meh pomot blog den meh

gedik haha

niena shopping2u said...

heheh... kte tgk baby tu skang gak
-.-'

Nazzue said...

follow jgn tak follow....zazzzzz!!!

peep said...

lawa2.. haha :)

slumberdek said...

i tak berapa nak baru dah...tapi boleh jer tolong sibukkan trafik dia keh keh

sergeant keroro said...

sape tu?

*blur*

Fyqa said...

naisss ;)

Pojiekyra said...

terjahhh kih3

mcm ni lah said...

terjahhhh

Подтверждаю said...

=)

kotak bulat said...

nak tgk jugak la...eheheh

Along Usop said...

yang simple tu manis..

yang simple itu mudah..

yang simple tu best..

ni best bro... bessttt... hahaha

::blog anak jawer:: said...

dah singgah td... desinger dy mmg meletop...xpert tu...hehe

-Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

.fariza. said...

jom terjah sesama ~

Tea said...

oh. wahh. speechless. boleh gitu?

Luq At Your Words™ said...

kne lwan header...kih3

NadiRah said...

dh follow..huhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.