Blog Baru Dari Ladanggggg, Tapiiiiiiiiiii.....! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, July 2, 2011

Blog Baru Dari Ladanggggg, Tapiiiiiiiiiii.....!


Header blog baru yang meletopppppsss kalau diklik makin meletopppppssss!

Blog baruuuuu, siyes baru berapa hari! Tapiiii design dia mak ai, meletopppppsss! Keh keh keh... Sebab designer tu otai kot bab-bab template blog ni...hehehe.

Saya dapat tau, blog baru tu dibuat untuk educational purpose, dan akan dinilai berdasarkan jumlah followers dan pageviews dia. So, meh la kita bantu orang itu supaya menjadi lebih bersemangat dalam subjek dia ni, then mana tau insya'Allah nanti dia terus terjatuh cinta dengan dunia blog~ ;)

Meh laaaa gi blog dia kat SINI yeee...

22 comments:

  1. betul2!!! tengoklah sape designer die!! tak tdo malam buat.. hahahha....... moh pakat2 follow!! ^_^

    ReplyDelete
  2. dah sampai sana dahhh... lecturer bagi task yang mencabar. Pasni student dapat hobi baru lah :)

    ReplyDelete
  3. rajinnnnnnn promote member ye..
    alhamdulillah such a gud and wonderful girl!!

    ReplyDelete
  4. ok sis! saya terjah sekarang! hehhe!~


    ^^

    ReplyDelete
  5. meh pomot blog den meh

    gedik haha

    ReplyDelete
  6. heheh... kte tgk baby tu skang gak
    -.-'

    ReplyDelete
  7. follow jgn tak follow....zazzzzz!!!

    ReplyDelete
  8. i tak berapa nak baru dah...tapi boleh jer tolong sibukkan trafik dia keh keh

    ReplyDelete
  9. yang simple tu manis..

    yang simple itu mudah..

    yang simple tu best..

    ni best bro... bessttt... hahaha

    ReplyDelete
  10. dah singgah td... desinger dy mmg meletop...xpert tu...hehe

    -Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

    ReplyDelete
  11. oh. wahh. speechless. boleh gitu?

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad