BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 21, 2011

Dari 14 Kepada 25~ Hadiah 31-7 Birthday Giveaway!



Yup, hadiah bertambah. Sebab ade orang tu dia gi Kuching hari tu, terjumpa pulak benda-benda menarik yang kalo dia buat jadi hadiah GA, mesti bertambah-tambah masyuk hati para peserta yang join. Maka, bertambahlah bilangan pemenang hadiah daripada 14 kepada 25 orang. Oh, ada gaya cerita klasik dahulu kala tak? :p


Hadiah yang ditambah tu seperti di atas... Untuk 8 pemenang... Dan Cik Pulau pun menambah bilangan hadiah dia sebanyak 3 bijik. Hadiah ape tu? Cer klik SANA.

Ade lagi tak yang belum join dan berminat nak join? Klik banner GA kat atas tu ye... Untuk yang da join dan nak cek kamu-kamu nombor berapa, boleh klik SINI.


12 comments:

Lulu Caldina said...

adeh bestnya.. :)

Iffah Afeefah said...

byknyeeee

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Bestnya. Harap2 ada lah peluang atul menang. :)

sergeant keroro said...

hehe, tak join lagi. nak jadi orang last ni :P

NURUL NADIAH MAMAT said...

best2..lom join lg GA nie....hee..

SoLy SoLicious said...

waaahhh..mantap habis !!!!

FasiHaH SupiaN said...

sarawak! nggeee beruntung bagi sesiapa yang sgt bertuah itu! =D

tiefazatie said...

wah!best2...ifa nak FM tue!cantik..=)

nanakimie said...

bestnya!hehehe....moga nana antara yg bertuah..amin:)

suhaili sarif said...

nak elly...hehehhee

wow.kalau dpt keychain mesti ada cap jari sunah.yeaayy

cik pulau said...

sy baru buat entri pasal adiah malam ni.. hahaha

Dea said...

mek join leh ka??..:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.