BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, July 27, 2011

Dia Mutiara Bernilai...


Gambar dari SINI

Hari ini mutiara itu semakin menyinar...
Antara butiran kaca dan batu-batu putih...
Kemilaunya menusuk mata...
Nilai gemerlapnya tidak terkata...
Moga ia terus bercahaya...
Biarpun ditelan hingga ke laut dalam...

Salam hari lahir buat along Mutiara Bernilai...

Moga hari-hari yang bersisa akan dimanfaatkan sebaiknya... Ameen...


7 comments:

JIJI YU said...

hehe..tu dia..bile sunah berkata2..kan aku dah akta ko tak lawak..ko puitis

suhaili sarif said...

dia sebutir mutiara
selamat hari lahir

tiba-tiba teringat ex nickname akak
goodbye pearl jade

aimie amalina said...

nak nyebok jugak!
bunda nenaaa!
epy besday!
hehehe
moge pnjg umo
moge dpt g korea dgn bunda
heee

out of topic dah ni..hihihi

Iffah Afeefah said...

ermmm slmt ari jadi

huhu

ermmmmmmmmmmmmmm

cucu umie said...

wah puitisnyer kate2 sis.. hehe

selamat menymbut ulngtahun bt shbt sis tersebut..semoga entiase berada dalam lindungan Allah..

sergeant keroro said...

hepi bday XD

FasiHaH SupiaN said...

betul2.....along punya birthday hari ni......mutiara yang insyaAllah semakin bernilai dan bersinar.....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.