BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, July 28, 2011

Goalllllllllllll!!!!!!! 1-1


Goalllllllllllllllllllll!!!!!!

Malaysia 1 - Singapura 1 dahhhhh!

Tu diaaa... Saya pun nak join update gak. Hahaha~

Malam ni macam senyap aje dunia blog. Sebab semua duk tengok bola. Semangat betul bloggers Malaysia ni eks~ Suka saya tengok. Kalo lah bersemangat macam ni gak bila masuk bab-bab penindasan golongan miskin, kebuluran, pemerdagangan manusia, bla, bla, bla...kan bagusss~

Tak pun, bila ada sorang blogger kena kutuk kee, semua berganding bahu mempertahankan blogger tu. Kalau tak nak berganding bahu pun, diamkan aje la... Tak payah lah duk mengapi-apikan lagi keadaan yang da sedia berapi. Kan ke kalau ade orang lain memburukkan sahabat kita, kita sebagai sahabat kena usaha untuk menutup keburukan tu? Atau pun bila kita dapat tahu sahabat kita diburukkan, tak perlu kita sampaikan kat dia tentang berita buruk tu kerana nanti hanya akan memburukkan keadaan aje. Buat sakit hati sahabat kita aje... Lainlah kalau berita baik tentang sahabat kita yang dihebohkan, haaa...yang tu takpe...

Eh, dah masuk bab lain la pulak kan...

Sila-sila sambung tengok bola~


17 comments:

suhaili sarif said...

haha..cayalah sunah
eh pasni kena update lagi
malaysia 4-1..
hehehehhee

FasiHaH SupiaN said...

dalam bola2 tu pun masih ada yg terselit di situ..bagus2...

suhaili sarif said...

akak dr dulu jenis senyap kalau blogger ada salah faham,x sefahaman etc
akk mmg tkt slh ckp..tp ape pun kalau org 2 kwn akk yg akk syg,akk akan cuba tenangkan dia..bg semangat pada dia.mcm yg jadi pada kwn kita hr 2..

gedek! said...

sakit jantong weh!

SoLy SoLicious said...

sempat lagi..heee..
sambung balik nengok bola cepat..nnt miss pulak adegan menarik..hheee

aiman said...

haha.. kak sunah.. tengok juga ya.. moga kita juga makin bersemangat ke arah kebaikan.

JIJI YU said...

haha..dah2 le..mesia dah kalah dah

Iffah Afeefah said...

terbaikkkk

haha skong seribu peratus

si ngokngek said...

arghh tengah benggang nie..apakehenya 1-1..eii..

nabila azmi said...

header awk cntikla..=)..

grm je kan 1-1..

singapore ade pemain import kot...

Elih Japahar said...

geram dgn pertahanan negara!..dah nak sampai tiang gol pun boleh rileks lagi ermm..

aimie amalina said...

kikiki
disebalik GOAAAALLLLL
terselit2 sikit info..heee
maceh kaka!

sergeant keroro said...

grrrr.....

udin said...

sedey + kecewa + mood ilang + marah = grrrrrr.. sabo jelah.. huhu~

cik pulau said...

hahaha.. sunyi ea malam tadi..
yang pasti duk depan tv..
hadap twitter.
sekali gol, berpuluh2 kat timeline.. hahaha

aizamia3 said...

Malam tadi ramai yang layan bola.. ;)

pasal sampaikan keburukan tu rasanya tak perlulah.. nak pulak kalau jenis sahabat yang baran, mau meletup dibuatnya.. tapi kalau yang baik-baik heboh banyak2 pun takpe..

~CiK TiNieY~ said...

aha,akak setuju tu...tak elok buruk2 kan orang...huhuhu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.