Goalllllllllllll!!!!!!! 1-1

July 28, 2011


Goalllllllllllllllllllll!!!!!!

Malaysia 1 - Singapura 1 dahhhhh!

Tu diaaa... Saya pun nak join update gak. Hahaha~

Malam ni macam senyap aje dunia blog. Sebab semua duk tengok bola. Semangat betul bloggers Malaysia ni eks~ Suka saya tengok. Kalo lah bersemangat macam ni gak bila masuk bab-bab penindasan golongan miskin, kebuluran, pemerdagangan manusia, bla, bla, bla...kan bagusss~

Tak pun, bila ada sorang blogger kena kutuk kee, semua berganding bahu mempertahankan blogger tu. Kalau tak nak berganding bahu pun, diamkan aje la... Tak payah lah duk mengapi-apikan lagi keadaan yang da sedia berapi. Kan ke kalau ade orang lain memburukkan sahabat kita, kita sebagai sahabat kena usaha untuk menutup keburukan tu? Atau pun bila kita dapat tahu sahabat kita diburukkan, tak perlu kita sampaikan kat dia tentang berita buruk tu kerana nanti hanya akan memburukkan keadaan aje. Buat sakit hati sahabat kita aje... Lainlah kalau berita baik tentang sahabat kita yang dihebohkan, haaa...yang tu takpe...

Eh, dah masuk bab lain la pulak kan...

Sila-sila sambung tengok bola~

You Might Also Like

17 Comments

  1. haha..cayalah sunah
    eh pasni kena update lagi
    malaysia 4-1..
    hehehehhee

    ReplyDelete
  2. dalam bola2 tu pun masih ada yg terselit di situ..bagus2...

    ReplyDelete
  3. akak dr dulu jenis senyap kalau blogger ada salah faham,x sefahaman etc
    akk mmg tkt slh ckp..tp ape pun kalau org 2 kwn akk yg akk syg,akk akan cuba tenangkan dia..bg semangat pada dia.mcm yg jadi pada kwn kita hr 2..

    ReplyDelete
  4. sempat lagi..heee..
    sambung balik nengok bola cepat..nnt miss pulak adegan menarik..hheee

    ReplyDelete
  5. haha.. kak sunah.. tengok juga ya.. moga kita juga makin bersemangat ke arah kebaikan.

    ReplyDelete
  6. haha..dah2 le..mesia dah kalah dah

    ReplyDelete
  7. terbaikkkk

    haha skong seribu peratus

    ReplyDelete
  8. arghh tengah benggang nie..apakehenya 1-1..eii..

    ReplyDelete
  9. header awk cntikla..=)..

    grm je kan 1-1..

    singapore ade pemain import kot...

    ReplyDelete
  10. geram dgn pertahanan negara!..dah nak sampai tiang gol pun boleh rileks lagi ermm..

    ReplyDelete
  11. kikiki
    disebalik GOAAAALLLLL
    terselit2 sikit info..heee
    maceh kaka!

    ReplyDelete
  12. sedey + kecewa + mood ilang + marah = grrrrrr.. sabo jelah.. huhu~

    ReplyDelete
  13. hahaha.. sunyi ea malam tadi..
    yang pasti duk depan tv..
    hadap twitter.
    sekali gol, berpuluh2 kat timeline.. hahaha

    ReplyDelete
  14. Malam tadi ramai yang layan bola.. ;)

    pasal sampaikan keburukan tu rasanya tak perlulah.. nak pulak kalau jenis sahabat yang baran, mau meletup dibuatnya.. tapi kalau yang baik-baik heboh banyak2 pun takpe..

    ReplyDelete
  15. aha,akak setuju tu...tak elok buruk2 kan orang...huhuhu

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com