Hilang...

July 17, 2011


Semakin keliru...
Semakin hilang sesuatu...
Semakin tidak ku kenali...
Semakin menjauh...

Aku tidak tahu...
Aku juga tidak pasti...
Adakah dia juga tahu...
Adakah dia juga peduli...

Jika angin masih mahu bertiup...
Ingin aku sampaikan pada dia...
Aku sentiasa di sini...
Menjadi pendengar yang setia...

Kamu...
Kembalikan yang hilang itu!
Kembalikan kepada Yang Hak!
Kembalikan semuanya kepada Allah!


Ya Allah... Tetapkan hati kami dalam ketaatan kepada Mu dan agama Mu...
Jauhkan kami dari gangguan dan kemudaratan...
Yang bisa menghancurkan hati insan...

You Might Also Like

21 Comments

  1. berehat dari jd pembicara tegar..bertukar mnjd pendengar yg setia..nice...

    ReplyDelete
  2. kak sunah cm mane nk add widget komen tue erk? kira dah click kt kotak tue dah copy sume2 tue,, dah edit ikut arahan die.. tapi tak keluar la pulak..

    die count start bila erk?

    ReplyDelete
  3. nape ni akak???
    moga segalanya baik2 aje..^^,

    ReplyDelete
  4. betol

    kembalilah spt dulu

    jangan hilang dsebalik kenangan

    kerana kenangan mampu hidup

    di mse y lampau

    ReplyDelete
  5. Amin..Moga allah tetapkan hati-hatiku, dan insan-insan yang kusayang dalam beribadah dan taat mengerjakan ibadah kepadamu YaAllah.

    ReplyDelete
  6. ya Allah, lindungilah hati kami selalu =)

    ReplyDelete
  7. tak tahu nak komen apa..lIKE je..

    ReplyDelete
  8. amin.. smoga Allah sentiasa tetapkn hati kita dlm ketaatan..

    ReplyDelete
  9. smoga ditetapkan hati engko atas jalan kebenaran

    ReplyDelete
  10. apa yg hilang harap ditemui kembali
    apa yg pergi harap datang kembali

    sayang sunah :)

    ReplyDelete
  11. saya tak hilang .. saya masih spt dulu (perasan ) amin ..semoga apa yg sunah rasa hilang tu akan kembali semula .. insyaAllah

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com