BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 17, 2011

Hilang...


Semakin keliru...
Semakin hilang sesuatu...
Semakin tidak ku kenali...
Semakin menjauh...

Aku tidak tahu...
Aku juga tidak pasti...
Adakah dia juga tahu...
Adakah dia juga peduli...

Jika angin masih mahu bertiup...
Ingin aku sampaikan pada dia...
Aku sentiasa di sini...
Menjadi pendengar yang setia...

Kamu...
Kembalikan yang hilang itu!
Kembalikan kepada Yang Hak!
Kembalikan semuanya kepada Allah!


Ya Allah... Tetapkan hati kami dalam ketaatan kepada Mu dan agama Mu...
Jauhkan kami dari gangguan dan kemudaratan...
Yang bisa menghancurkan hati insan...


21 comments:

kiera'sakura said...

amin2 ya rabbal alamin

tamlegend said...

amin...

::blog anak jawer:: said...

berehat dari jd pembicara tegar..bertukar mnjd pendengar yg setia..nice...

kiera'sakura said...

kak sunah cm mane nk add widget komen tue erk? kira dah click kt kotak tue dah copy sume2 tue,, dah edit ikut arahan die.. tapi tak keluar la pulak..

die count start bila erk?

senyumSOYA said...

insyaALLAH...amin~

cik pulau said...

nape ni akak???
moga segalanya baik2 aje..^^,

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

Iffah Afeefah said...

betol

kembalilah spt dulu

jangan hilang dsebalik kenangan

kerana kenangan mampu hidup

di mse y lampau

ariana's said...

Amin..Moga allah tetapkan hati-hatiku, dan insan-insan yang kusayang dalam beribadah dan taat mengerjakan ibadah kepadamu YaAllah.

SoLy SoLicious said...

waaa...sedang hilang apekah~

Dzarief Zuhdi said...

Best..

Penggemar Coklat said...

ya Allah, lindungilah hati kami selalu =)

H.J said...

tak tahu nak komen apa..lIKE je..

fa said...

amin.. smoga Allah sentiasa tetapkn hati kita dlm ketaatan..

JIJI YU said...

smoga ditetapkan hati engko atas jalan kebenaran

suhaili sarif said...

apa yg hilang harap ditemui kembali
apa yg pergi harap datang kembali

sayang sunah :)

Qaseh dalia adelia said...

saya tak hilang .. saya masih spt dulu (perasan ) amin ..semoga apa yg sunah rasa hilang tu akan kembali semula .. insyaAllah

AlongUsop said...

huwww...... =(

FasiHaH SupiaN said...

amin ya rabb....

Rafidah Farhana said...

:)

sergeant keroro said...

love love XD

p/s : <3

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.