BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, July 30, 2011

Jiji Suka Sakura dot com


Perghhhh!

Menarik gak kan kalo tukar nama blog ni!!!

Hahaha~

Kelakar baca komen Jiji kat entri Manusia Berubah... Siap pesan awal-awal lagi dia nak amek alih blog ni kalau saya da bosan dengan blog. Ggggrrr! Si Qaseh lak kemain lagi cakap sal kawen... Hahaha! Pssst, kalo da kawen kang mesti lagi bersemangat kot nak berblog! Hahaha~ :p

Kejap je bosan tuuu,  lepas tu ade balik mood. Lepas tu ilang balik... Adehhh... Nape eks? Kadang-kadang sampai tak rasa apa pulak, bila tak ramai yang datang baca entri. Erkkk! Bak kata saya kepada Pak Cik Mat, gawat nehhh...! Rasanya ni akibat dari demam beberapa hari kot...sampai hilang mood blogging!

Sunah Sakura! Chaiyok, chaiyok!


16 comments:

cucu umie said...

hehehe..relax sis..incya-Allah nty smgt tu kembali lgi yer..

FasiHaH SupiaN said...

hahahaha lagi hilang mood sebab xboleh nak update...huhuhu hebat tak? balik kerja bukak blog sunah suka sakura???haaaaa~~

bersama kak Es said...

musim demam... anak2 akak semua demam. alhamdulillah baru sembuh..

kak es pun nak ambil alih gak blog ni, tapi mcm sayang lak kang tak hapdet sebaik sunah...hihihi

syaimz said...

cuba tambah k selepas jiji...haha...macam kelakar pulak perkataan jiji tu. wahahaha...

Iffah Afeefah said...

cayokkkk sunah

takk nak jiji amik alih

jdi lain blog ni karang


die nye pun tk trurus pulak haha

aimie amalina said...

hehhehe
kiki
x pe..cek mimi ajen mai sini!

Suhaili Sarif said...

yeah sunah dun give up
sila kekalkan sunah suka sakura
kalau jiji suka sakura bahaya...
x dpt bygkan jiji selit bunga kt telinga..
lepas tu jiji buat entry,
"waaa jiji punya cici suka kacau jiji update entry"
xpun,harini jiji derhakakan spageti.sila terjah selera jiji ya"

haruslah jiji take over selera sakura sekali kan :p

ok gegurau ya semua.ampunnnnn

sergeant keroro said...

hehe, mesti jiji komen terbaik punya dalam entri ni :P

::blog anak jawer:: said...

saya tengah kehilangan mood untuk mengarang n brbloging..hopefully jgn la lme2 mood tu menghilang...

Fiqas said...

salam sunah,

jgn gawat2 le.. cool..

ZIPPO MILLER said...

Jangan Risau Sis...sat sat mai la semangat tu,...huhuh Don't Worry

Nazzue said...

Chaiyok2 cik Sunah Sakura...:)

JIJI YU said...

ceyt patot le berguguran manjang bulu kaki aku..ghupenye ramai dok berskandal kat sini..

eiela said...

say dulu hilang mood bila lama sangat berehat. jangan lupa makan ubat ye.

cik pulau said...

hahahaha.
tak cukup dgn nesloo..
nak jugak sunah sakura ni. hahaha

Qaseh dalia adelia said...

hahaha ye lah tu .. sibok melayan husben , blog di anak tirikan dah lah sob2x..mmg jiji kena amek aleh dah pasni .. tp versi sotong

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.