Jiji Suka Sakura dot com

July 30, 2011


Perghhhh!

Menarik gak kan kalo tukar nama blog ni!!!

Hahaha~

Kelakar baca komen Jiji kat entri Manusia Berubah... Siap pesan awal-awal lagi dia nak amek alih blog ni kalau saya da bosan dengan blog. Ggggrrr! Si Qaseh lak kemain lagi cakap sal kawen... Hahaha! Pssst, kalo da kawen kang mesti lagi bersemangat kot nak berblog! Hahaha~ :p

Kejap je bosan tuuu,  lepas tu ade balik mood. Lepas tu ilang balik... Adehhh... Nape eks? Kadang-kadang sampai tak rasa apa pulak, bila tak ramai yang datang baca entri. Erkkk! Bak kata saya kepada Pak Cik Mat, gawat nehhh...! Rasanya ni akibat dari demam beberapa hari kot...sampai hilang mood blogging!

Sunah Sakura! Chaiyok, chaiyok!

You Might Also Like

16 Comments

  1. hehehe..relax sis..incya-Allah nty smgt tu kembali lgi yer..

    ReplyDelete
  2. hahahaha lagi hilang mood sebab xboleh nak update...huhuhu hebat tak? balik kerja bukak blog sunah suka sakura???haaaaa~~

    ReplyDelete
  3. musim demam... anak2 akak semua demam. alhamdulillah baru sembuh..

    kak es pun nak ambil alih gak blog ni, tapi mcm sayang lak kang tak hapdet sebaik sunah...hihihi

    ReplyDelete
  4. cuba tambah k selepas jiji...haha...macam kelakar pulak perkataan jiji tu. wahahaha...

    ReplyDelete
  5. cayokkkk sunah

    takk nak jiji amik alih

    jdi lain blog ni karang


    die nye pun tk trurus pulak haha

    ReplyDelete
  6. hehhehe
    kiki
    x pe..cek mimi ajen mai sini!

    ReplyDelete
  7. yeah sunah dun give up
    sila kekalkan sunah suka sakura
    kalau jiji suka sakura bahaya...
    x dpt bygkan jiji selit bunga kt telinga..
    lepas tu jiji buat entry,
    "waaa jiji punya cici suka kacau jiji update entry"
    xpun,harini jiji derhakakan spageti.sila terjah selera jiji ya"

    haruslah jiji take over selera sakura sekali kan :p

    ok gegurau ya semua.ampunnnnn

    ReplyDelete
  8. hehe, mesti jiji komen terbaik punya dalam entri ni :P

    ReplyDelete
  9. saya tengah kehilangan mood untuk mengarang n brbloging..hopefully jgn la lme2 mood tu menghilang...

    ReplyDelete
  10. salam sunah,

    jgn gawat2 le.. cool..

    ReplyDelete
  11. Jangan Risau Sis...sat sat mai la semangat tu,...huhuh Don't Worry

    ReplyDelete
  12. Chaiyok2 cik Sunah Sakura...:)

    ReplyDelete
  13. ceyt patot le berguguran manjang bulu kaki aku..ghupenye ramai dok berskandal kat sini..

    ReplyDelete
  14. say dulu hilang mood bila lama sangat berehat. jangan lupa makan ubat ye.

    ReplyDelete
  15. hahahaha.
    tak cukup dgn nesloo..
    nak jugak sunah sakura ni. hahaha

    ReplyDelete
  16. hahaha ye lah tu .. sibok melayan husben , blog di anak tirikan dah lah sob2x..mmg jiji kena amek aleh dah pasni .. tp versi sotong

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com